Haber Detayı
05 Eylül 2020 - Cumartesi 18:52 Bu haber 9546 kez okundu
 
Beyşehir Ak Parti ilçe kongresi Recep Elkin başkanlığa seçildi
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Teşkilatlarında ilçe kongrelerine devam ediliyor. 7. Olağan Kongre Süreci kapsamında Beyşehir İlçe Kongrelesi gerçekleştirildi. Kongreler sonucunda Recep Elkin yeninden ilçe başkanlığına seçildi.
Siyaset Haberi
Beyşehir Ak Parti ilçe kongresi Recep Elkin başkanlığa seçildi

BEYŞEHİR - AK Parti Konya Teşkilatlarında ilçe kongrelerine devam ediliyor. 7. Olağan Kongre Süreci kapsamında Beyşehir İlçe Kongrelesi gerçekleştirildi. Kongreler sonucunda Recep Elkin yeninden ilçe başkanlığına seçildi.

AK Parti Konya’da ilçe kongrelerine Beyşehir ile devam edildi. 7. Olağan Beyşehir İlçe Kongrelesine; AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Milletvekili Gülay Samancı, İl Başkan Yardımcıları, İlçe ve Bölge Koordinatörleri ile teşkilat mensupları ile MHP İlçe Başkanı Nazım Parla ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Konya teşkilatlarının AK Parti’nin kuruluşundan itibaren çalışmaları ve başarıları ile örnek olduğuna değinen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Konyalı hemşehrilerimizin desteği ile AK Parti Konya’da her zaman büyük başarılara imza attı. Bu noktada tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bizler de istikametten sapmadan bizden sonraki nesillere daha güçlü bir ülke bırakabilmek için gayret ediyoruz. Bugün bizler nöbetteyiz. Gün gelecek bizden sonra gelecek arkadaşlarımızla bu kutlu yürüyüş devam edecek. Partimizin kuruşundan bugüne tüm kademelerde görev yapmış dava arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, ilçe başkanımıza ve yönetimine görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

AK Parti’nin bir dava hareketi olduğuna değinen AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, “AK Parti’de görevler gelip geçicidir. Kalıcı olan davadır. Partimizde bugüne kadar görev almış tüm İlçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Önemli olan taş üstüne taş koyabilmek ve görevi layığı ile yapıp vakti geldiğinde teslim edebilmektir. Ülkemizin içinden geçtiği süreci hep bitlikte takip ediyoruz. Özellikle dış politikada ülkemizin nasıl köşeye sıkıştırılmak istendiğini hep birlikte görüyoruz. Buna karşılık Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan milletimizden aldığı güçle dimdik bir duruş sergileyip adeta tarih yazıyor. Elhamdülillah ayağımıza vurulmaya çalışan tüm prangalara rağmen emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Allah birliğimizi kardeşliğimizi daim eylesin. İlçe kongrelerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, ilçe başkanlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından oy verme işlemine geçildi. Koronavirüs salgını sebebiyle tedbirlerin sıkı tutulduğu kongrelerde Beyşehir’de Recep Elkin yeninden ilçe başkanlığına seçildi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Ak, Parti, ilçe, kongresi, Recep, Elkin, başkanlığa, seçildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı