Haber Detayı
08 Nisan 2019 - Pazartesi 13:44 Bu haber 10952 kez okundu
 
Beyşehir Belediye Başkanı Bayındır Mazbatasını Aldı
BEYŞEHİR - 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Beyşehir Belediye Başkanı seçilen Adil Bayındır, mazbatasını aldı.
Güncel Haberi
Beyşehir Belediye Başkanı Bayındır Mazbatasını Aldı

BEYŞEHİR -  31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Beyşehir Belediye Başkanı seçilen Adil Bayındır, mazbatasını aldı.

Bağımsız Beyşehir Belediye Başkan Adayı olarak girdiği seçimi ilk sırada tamamlayan Adil Bayındır, Beyşehir Adliyesi önünde düzenlenen mazbata töreninde, Beyşehir Seçim Müdürü Ali Tekedere’nin elinden mazbatasını aldı. Mazbata törenine Bayındır’a seçim çalışmalarında destek olan çok sayıda vatandaş katıldı.

Mazbata tesliminde açıklama yapan Başkan Bayındır, “Seçim Kurulu Başkanına ve siz değerli müdürüme teşekkür ediyorum. Bugün anlamlı bir gün, Beyşehir adına anlamlı. Ben bunu çok yaşadım, dördüncü kez yaşıyorum, ama kazanan inşallah Beyşehir olsun diyorum. Sizin huzurunuzda Beyşehir halkının birliğini, Beyşehir halkının ittifakını sağlamayı taahhüt etmiştik devamlı, inşallah sizlerin elinden bu mazbatayı alırken; bu bilinci hiç kaybetmeyeceğim, Beyşehir birliği adına çalışacağım, Beyşehir halkı adına çalışacağım, Beyşehir halkının beklentilerine gecemi, gündüzümü katarak cevap vereceğim. Ben teşekkür ediyorum, basın huzurunda sizlere, şehrimde bana onay veren, omuz veren, oy veren yada vermeyen demeden herkese teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun, kazanan Beyşehir olsun.”

Beyşehir ilçe Seçim Müdürü Ali Tekedere’de; “ seçim sürecinde efendiliğinizle, ciddiyetinizden hiçbir şey kaybetmediniz, bizlere de çok yardımcı oldunuz bende teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Tören sonrası Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ve törene katılanlar, Adliye önünden seçim koordinasyon merkezine yürüyerek burada tebrikleri kabul etti.

Beyşehir Belediyesi devir teslim töreni ise 10 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 14.00'de gerçekleştirileceği açıklandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediye, Başkanı, Bayındır, Mazbatasını, Aldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı