Haber Detayı
04 Ocak 2022 - Salı 13:01 Bu haber 5241 kez okundu
 
Beyşehir Belediye Meclisi 2022’nin İlk Toplantısını Yaptı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi yeni yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.
Güncel Haberi
Beyşehir Belediye Meclisi 2022’nin İlk Toplantısını Yaptı

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi yeni yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Belediyenin meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasını yapan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yeni yılda sağlık, bereket, mutluluk ve huzur versin dileklerinde bulunarak başladı.

Başkan Bayındır konuşmasına şöyle devam etti; “Beyşehir’imizin ve halkımızın bugünden yarına muratlarına erdiği bir yıl olsun. Her geçen yıl Beyşehir’in lehine olsun diyorum. Zira varımız yoğumuz hep Beyşehir’imiz. Biz hep birlikte bu sevdanın adını “Beyşehir Sevdası” koyuyoruz. Beyşehir birliği diyoruz. Beyşehir halkının istikbalinin savunucuları diyoruz. Hepimize Beyşehir halkının beklentilerine cevap vermeyi nasip etsin. Yüce yaradan Beyşehir halkının beklediklerinin çok çok fevkinde ve üstünde güzel hizmetleri bizlere nasip etsin. Bu duygular içinde tekrar her birinizin ailesinin çoluğunun çocuğunun geleceğini güzel eylesin.” sözlerine yer verdi.

YENİ YILIN İLK TOPLANTISINDA BEYŞEHİR GÖLÜ KONUŞULDU

Beyşehir Belediyesi meclis toplantısında yılın ilk konuları arasında Beyşehir Gölü ve yağışlar ele alındı.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır meclis toplantısın açılış konuşmasında, “Beyşehir Gölü ile yatıp, Beyşehir diyerek” kalkıyorum dedi. Beyşehir Gölü konusunda yıllardır mücadele veren Başkanımız Bayındır kar yağışlarının Gölün su kotuna yararı olacağının altını çizdi.

Yağışlar ve Beyşehir Gölünü ele alan Başkan Bayındır açıklamasında, “Geçtiğimiz 10 günlük süre içerisinde beklediğimiz kar yağışını gördük. Şükürler olsun Beyşehir Gölü adına güzel oldu. Gittiğimiz geldiğimiz bölgelerde kar kalınlığı bizi mutlu etti. Anamas Dağında doyasıya kar gördük. 2 ve 2 buçuk metrelere varan yerler olduğunu görmek bizleri mutlu etti. Çünkü bu yağışlar en çok gölümüze yararlı olacak. İşte bizlerin derdi bu Beyşehir ve Beyşehir Gölü.

Bölgemizde güzel bir yağış oldu. Beyşehir Gölünün en büyük besleyeni yeraltı su seviyesinin yükselmesi, Akabinde düdenler bir yandan ırmakların dolu gelmesi Derebucak barajının dolu dolu Gembos’a inmesi oradan Beyşehir Gölüne devalüasyonla gelmesi bunları gözledik. Gayet güzel şeyler oluyor. İnşallah ümit ediyoruz ki, bu sene 1123,90’ları bulalım. İnşallah böyle 1-2 sefer kar yağışı olursa bizim o kenarları su olan bir Beyşehir Gölünü göreceğiz. Onu da böylece temennilerimiz arasından söyleyelim. Değerli arkadaşlar 2022’nin ilk meclis toplantısı hepinize ve hepimize birim amirlerimize hayırlar getirsin.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediye, Meclisi, 2022’nin, İlk, Toplantısını, Yaptı,
Yorumlar
Haber Yazılımı