Haber Detayı
18 Ocak 2021 - Pazartesi 16:37 Bu haber 4072 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi Kar Yağışına Karşı Teyakkuzda
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi ekipleri, tüm şehri etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle teyakkuza geçti.
Güncel Haberi
Beyşehir Belediyesi Kar Yağışına Karşı Teyakkuzda

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi ekipleri, tüm şehri etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle teyakkuza geçti.

Beyşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler, Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik işlerine bağlı tüm ekipler kar yağışına karşı, yolların açık olması, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların zorluk yaşamaması için teyakkuza geçti. Kar yağışının olumsuz etkilerini önlemek amacıyla kar küreme ve tuz serpme araçları, 24 saat aralıksız hazır bekletilecek.

 Karla mücadele timleri, ana arterler ve ara yollarda kar ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışması ve temizlik çalışmaları yaparken Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de olası ağaç devrilme ya da kırılmalarında müdahale için hazır bulunacak. Zabıta Müdürlüğü ise trafik akışını sağlamak için aralıksız şehir içi kontrollerinde bulunacak.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı açıklamada, kış dönemi ve meteorolojiden aldığımız bilgiler doğrultusunda belediye olarak tüm tedbirlerin alındığını belirterek. Şehir merkezinde ve dış mahallelerde karla mücadele ile mesai yapmaya başladık. Rabbim daha çok versin. Biz çalışmaya ve mesai yapmaya hazırız. Daha önceden hazırlıklarımızı yapmıştık yağan kar dolayısıyla ekiplerimiz şehir merkezinde araçların ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı ana caddeler ve yollarda tuzlama çalışmalarına başladı. Dış mahallelerde ise muhtarlarımız ve belediyemizin birim müdürleri ile oluşturduğumuz bölgelerde gece gündüz demeden 24 saat halkımızın mağdur olmaması için çalışacağız.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi, Kar, Yağışına, Karşı, Teyakkuzda, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı