Haber Detayı
26 Aralık 2018 - Çarşamba 15:57 Bu haber 6213 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi Kışa Hazır
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, kış sezonunun gelmesiyle birlikte hazırlıklarını tamamladı.
Güncel Haberi
Beyşehir Belediyesi Kışa Hazır

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, kış sezonunun gelmesiyle birlikte hazırlıklarını tamamladı.

Karla mücadele için 12 araçla hazır kıta bekleyen ekipler, ilk karın düşmesiyle birlikte sahaya inerek merkezde ve kırsal mahallelerde tuzlama, kaldırımlarda ise yol açma çalışmalarına başladı.
Aralık ayının son günlerine doğru ilçede etkili olan kar yağışı ile birlikte, Beyşehir Belediyesi karla mücadele çalışmaları için hazırlıklarını tamamladı. İlçede dün gece itibari ile etkili olan kar yağışıyla birlikte ekiplerin bir kısmı kırsal mahallelerde bir kısmı işe merkezde karla mücadele çalışmalarına başladı. Öte yandan, 25 personel ve toplamda 12 iş makinesi ile karla mücadeleyi çalışmalarını sürdürerek şehir merkezi ve kırsal mahallelerde acil durumlara karşı 10'ar kişilik ekiplerin hazırda bekletileceği belirtildi.


Belediye Başkanı Murat Özaltun, kış hazırlıklarıyla ilgili basın açıklaması yaparak kamuoyuna bilgiler verdi. Karla mücadele hazırlıklarına şuanda tam olarak hazır vaziyette olduklarını belirten Özaltun, "Beyşehir Belediyesi olarak haftanın 7 günü 24 esaslı olarak çalışıyoruz. Şuanda kışa hazırlık çalışmalarımız tamamlandı. Ekiplerimiz gerek iş makineleri ile gerekse kazma kürekle vatandaşlarımıza hizmet vermek adına tam gün çalışmalarına devam ediyor. Biz Beyşehir Belediyesi olarak son 4 buçuk yılda sürekli yeni araçlar alarak filomuzu güçlendirdik ve gençleştirdik. İlçemizde merkez mahallelerimizde don etkili olması sebebiyle tuzlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  Buradan yolculuk yapacak olan vatandaşlarımızın yollarda buzlanmalara karşı dikkat etmelerini ve kazasız belasız gidecekleri yere ulaşmalarını Allahtan temenni ediyorum" dedi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi, Kışa, Hazır,
Yorumlar
Haber Yazılımı