Haber Detayı
09 Haziran 2018 - Cumartesi 15:45 Bu haber 7893 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi’nden Çocuklara Karne Hediyesi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi ile birlikte karneleriyle Beyşehir Belediyesi’ne gelen öğrencilere karne hediyesi olarak birer uçurtma hediye ettiklerini söyledi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir Belediyesi’nden Çocuklara Karne Hediyesi

BEYŞEHİR - Başkan Özaltun, yayımladığı mesaj ile yaz tatiline giren öğrenci ve öğretmenleri kutladı.

         Özaltun, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla yayımladığı mesajında  şu cümlelere yer verdi:  "2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sona erdiği, böylesine güzel bir günde öğrencilerimiz karne sevinci yaşıyor. Öğrencilerimizin yeni bilgiler öğrendikleri, arkadaşlar edindikleri, sosyalleştikleri ve hayata hazırlandıkları okullarında, bir eğitim ve öğretim yılı daha sona erdi. Dersler, ödevler ve sınavlar, öğretmenlerimizle öğrencilerimizi olduğu kadar velilerimizi de yormaktadır. Tatiller de onların yorgunluklarını atmalarını ve yeni başlangıçlar için moral toplamalarını sağlayan çok önemli ve gerekli dönemlerdir. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin, sağlık, huzur ve mutluluk içinde, gönüllerince dinlenecekleri bir yaz tatili geçirmelerini diler, öğrenim ve çalışma hayatlarında başarılar dilerim"

         Öte yandan, Beyşehir ilçe merkezindeki reklam tabelaları ve Beyşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan duyurular üzerine karnelerini aldıktan sonra  Belediye’ye gelen öğrenciler ise görevliler tarafından dağıtılan uçurtmalarla ayrı bir sevinç yaşadı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi’nden, Çocuklara, Karne, Hediyesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı