Haber Detayı
19 Ekim 2018 - Cuma 10:43 Bu haber 11822 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi’nden Parka Kitap ve Oyuncak Kumbarası
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi tarafından, Beyşehir ilçe merkezindeki Vuslat Park’ta bir parka kitap ve oyuncak kumbarası konuldu.
Yaşam Haberi
Beyşehir Belediyesi’nden Parka Kitap ve Oyuncak Kumbarası

BEYŞEHİR - Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Vuslat Parkı’nda ilçe halkının hizmetine sunulan yeni konsept oyun gruplarının yer aldığı parkta sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yeni bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Bu çalışma ile parka kitap ve oyuncak kumbarası yerleştirildiğini belirten Özaltun, okunmuş kitaplar, kullanılmış veya ihtiyaç fazlası oyuncakları değerlendirmek, ihtiyaç sahibi öğrenci ve çocuklara toplanan bu kitap ve oyuncakları dağıtmak suretiyle toplumda yardımlaşma ve dayanışma duygusunu pekiştirmek istediklerini belirtti.

Özaltun, “Bu kumbaraya bırakılacak kitap ve oyuncaklar Belediyemiz tarafından toplanıp ihtiyaç sahiplerine verilecek. Projenin paylaşma kültürünü yaygınlaştırmak gibi önemli bir amacı sözkonusu. Hemşerilerimizin kullanmadığı kitap ve oyuncakları inşallah bu kumbarada toplayacağız. Bunları tasnif ederek kullanıma uygun olan toplanan oyuncak ve kitapları maddi durumu iyi olmayan, imkanları sınırlı ailelerimizin çocuklarına ulaştıra ağız. Böylece toplumda paylaşma kültürünü daha da yaygınlaştırmış olacağız. Herkesin evindeki okumadığı kitabı ve kullanmadığı oyuncakları getirerek bu projeye katkı vermesini arzu ediyoruz. Bu projemizin ilk adımı olan kumbaranın bağış yönünden yeterli ilgiyi görmesi halinde, yeni kumbaraları ilçemizin farklı noktalarına da yerleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi’nden, Parka, Kitap, ve, Oyuncak, Kumbarası,
Yorumlar
Haber Yazılımı