Haber Detayı
18 Mayıs 2019 - Cumartesi 12:17 Bu haber 5510 kez okundu
 
Beyşehir Birliğini Hep Birlikte Tesis Edeceğiz
İZMİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, İzmir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile buluşmaya devam ediyor.
Güncel Haberi
Beyşehir Birliğini Hep Birlikte Tesis Edeceğiz

İZMİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, İzmir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile buluşmaya devam ediyor.

Başkan Bayındır’ın İzmir temaslarında bir sonraki ziyaret adresi Konyalılar Federasyonu (KONFED) oldu.

Federasyon Başkanı Yusuf Devebacak ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelen Belediye Başkanı Bayındır, “Beyşehir birliğini siz hemşerilerimizle hep birlikte bu dönem inşallah tesis edeceğiz. İzmir’deki işadamlarımızla, sivil toplum kuruluşlarının temsilcisi olan siz hemşerilerimizle biraraya gelmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. İlçe halkımızın da beklentisi olan bu birlik ve beraberliğin tesis edilmesine yönelik olarak sunduğunuz katkı ve desteklerinizden dolayı şimdiden hepinize şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Beyşehir’e yeni yatırım konularının da ele alındığı buluşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konyalılar Federasyonu Başkanı Yusuf Devebacak da Başkan Bayındır’la Beyşehir bölgesinin çok büyük hizmet ve yatırımlara en kısa zamanda kavuşacağına yürekten inandığını, bu anlamda İzmir’de faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olarak doğduğu topraklar olan Beyşehir’e her zaman katkı sunmaya, destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Birliğini, Hep, Birlikte, Tesis, Edeceğiz,
Yorumlar
Haber Yazılımı