Haber Detayı
17 Kasım 2018 - Cumartesi 17:45 Bu haber 9949 kez okundu
 
Beyşehir'de 2 Ayrı trafik Kazasında 6 Kişi Yaralandı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında toplam 6 kişi yaralandı
Güncel Haberi
Beyşehir'de 2 Ayrı trafik Kazasında 6 Kişi Yaralandı

BEYŞEHİR - İlk kaza, Bahçelievler Mahallesi, Konya Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Halil A.’nın kullandığı 42 CYD 57 plakalı otomobil ilçe merkezi yönüne seyir halinde iken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir akaryakıt istasyonuna girdi. İstasyonda park halinde olan 42 BCT 46 plakalı otomobile çarpan otomobildeki sürücü ile araçta bulunan Havvagül A.yaralandı.

İkinci kaza, Beyşehir-Konya Karayolu’nun 30.kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serhat K.’nin kullandığı 54 B 4734 plakalı otomobil, Hüyük-Yenidoğan yol kavşağında Resul S.’nin  kullandığı 42 B 5160 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın şiddetiyle kavşaktaki orta refüje savrulan 54 B 4634 plakalı otomobilin sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan Soner K. Mahmut M.ve Mikail T. yaralandı. Diğer otomobilin sürücüsü ise kazayı şans eseri yara almadan atlattı.

Her iki kazada da yaralılar ambulanslarla tarafından kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturmalar sürüyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, 2, Ayrı, trafik, Kazasında, 6, Kişi, Yaralandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı