Haber Detayı
06 Aralık 2018 - Perşembe 10:40 Bu haber 8646 kez okundu
 
Beyşehir’de 2. Etap TOKİ Sevinci
BEYŞEHİR - Belediye Başkanı Murat Özaltun, 2.etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere gönderdiği birer mektupla yeni dairelerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
Güncel Haberi
Beyşehir’de 2. Etap TOKİ Sevinci

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’de 2.etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere gönderdiği birer mektupla yeni dairelerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi öncülüğünde başlatılan ve TOKİ Başkanlığı tarafından Avşar Mahallesi’nde devreye konulan 2.etap toplu konut projesinin bir süre önce tamamlandığını söyledi.

Proje kapsamında yapılan konutların bitmesinin ardından hak sahibi ailelerin 21-28 Ekim tarihleri arasında yapılan anahtar teslimi ile yeni dairelerine kavuştuğunu ve taşındıkları yeni adreslerinde ikamet etmeye başladığını vurgulayan Özaltun, “Avşar Mahallemizde dönemimizde  hayata geçirilen toplu konut projesinden 469 vatandaşımız istifade ederek konut sahibi oldu” dedi.

Anadolu’nun incisi Beyşehir’de ilçe halkının yaşam kalitesini yükseltmek, sağlıklı, güvenli ve bilinçli bir şehir oluşturmak için göreve geldikleri ilk günden bugüne vatandaşların desteğiyle durmadan ve yılmadan çalıştıklarını vurgulayan Özaltun, “Modern bir dünya kenti olma yolunda bizim dönemimizde atağa kalkan, hızla ilerleyen Beyşehir’de altyapıdan üst yapıya, sosyal ve kültürel yaşantıdan eğitime, kısacası her alanda başarılı, halkımızın da takdirini kazanmış çalışmalar gerçekleştirdik. İlçemizde bugüne kadar hep ‘hayal, yapılamaz’ denilen projeleri hayata geçirdik. Çok şükür ki, sözünü verdiğimiz 2.etap TOKİ konutlarını da Beyşehir Belediyemizin öncülüğünde ve girişimleriyle  Beyşehir’e kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde sözlere yer verdi.

Özaltun, Beyşehir için daha yapacak çok hizmetleri olduğunu da belirtirken, şunları kaydetti: “Allah’ın izniyle şehrimizi ve bölgemizi geleceğe en iyi şekilde taşıyabilmek için var gücümüzle, ilk günkü heyecanımızla çalışmayı sürdüreceğiz. Beyşehirli hemşerilerimiz bizlere güç verdikçe Allah’ın izniyle Beyşehir’imizi Türkiye’mizin yük akı olacak bir ilçesi haline getireceğiz. Hizmetlerimizin halkımıza mutluluk getirmesi en bizlerin de en büyük mutluluk kaynağı oluyor. Bu vesile ile vatandaşlarımıza hak sahibi olduğu 2.etap TOKİ konutlarının hayırlı olmasını diliyor, yeni yuvalarında bundan sonraki süreçte huzurlu ve  bir mutlu şekilde oturmalarını temenni ediyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, 2., Etap, TOKİ, Sevinci,
Yorumlar
Haber Yazılımı