Haber Detayı
13 Mart 2020 - Cuma 14:41 Bu haber 4709 kez okundu
 
Beyşehir'de Afgan uyruklu kişi bıçaklandı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, olta ile balık avı yaparken yanına yaklaşan bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Afgan uyruklu şahıs yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Güncel Haberi
Beyşehir'de Afgan uyruklu kişi bıçaklandı

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, olta ile balık avı yaparken  yanına yaklaşan bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Afgan uyruklu şahıs yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Köprübaşı mevkisinde  göl kıyısında meydana geldi. Arkadaşı ile birlikte göl sularına olta bırakarak balık  avlamak  isteyen Afgan uyruklu soy ismi öğrenilemeyen Habibullah'ın yanına yaklaşan bir kişi iddiaya göre, "Siz buraya korona virüsü mü getiriyorsunuz" diyerek bıçaklı saldırıda bulundu.

Sol kolundan iki, sol koltuk altından ise bir olmak üzere vücuduna üç bıçak darbesi alarak kanlar içerisinde kalan ve ağır yaralanan Afgan uyruklu şahıs,  olay yerine nakledilen ambulans tarafından kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yaralı şahıs hayati tehlikesi bulunması  sebebiyle acil serviste yapılan ilk müdahale sonrasında Konya  Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis  psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öne sürülen şüpheli  U.G.’yi gözaltına aldı. Olaya tanık olduğu belirtilen Afgan uyruklu şahıs ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, "Siz buraya korona virüsü mü getiriyorsunuz?" diye  yanlarına yaklaşan tanımadıkları kişinin aralarında herhangi bir tartışma olmadığı halde  arkadaşını bıçakladığı yönünde bilgi verdiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Afgan, uyruklu, kişi, bıçaklandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı