Haber Detayı
22 Haziran 2018 - Cuma 12:38 Bu haber 7513 kez okundu
 
Beyşehir’de Ay Yıldızlı Kavşaklar Dönemi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi’nin kent merkezindeki bir döner kavşakta uyguladığı ay yıldızlı kavşak çalışması beğeni topladı.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Ay Yıldızlı Kavşaklar Dönemi

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan kavşakları yeniden düzenliyor. Bu kapsamda, yeniden düzenlenen iki döner kavşak yeni görüntüsüyle  gözlere hitap etmeye başladı.

       Konya girişindeki döner kavşağa ilçeyi sembolize eden farklı mimari tasarımı ile ilgi çeken anıt inşa ederek yeniden düzenleyen Beyşehir Belediyesi, şehrin en işlek caddelerinden Ali Akkanat Bulvarı’nı Antalya Caddesi’ne bağlayan Orman İşletme Müdürlüğü karşısındaki  döner kavşağa ise ay yıldızlı  figürlerle donatılan yeni yüzünü kazandırdı.

       Belediye Başkanı Murat Özaltun, orman kavşağı olarak bilinen döner kavşağın yürütülen çalışmaların ardından yeni görünümüne kavuşturulduğunu söyledi.

       Kavşağın ay ve yıldız figürleriyle donatıldığını ve ortasına dikilen 20 metre uzunluğundaki direğe ise dev bir Türk bayrağı asıldığını belirten Özaltun, “Ayrıca bu kavşakta gece görüntüsü için aydınlatma sistemi de kuruldu. Kavşak, peyzaj ve yeşil alan çalışması ile bambaşka bir görüntüye kavuştu. Ay yıldızlı figürleri ve yükseklerde dalgalanan dev Türk bayrağıyla gözlere hitap etmeye başlayan döner kavşağımız, yeni görünümüyle vatandaşlarımızdan ve ilçemizi ziyaret eden misafirlerimizden de olumlu tepkiler alıyor. Yoğun ilgi toplayan döner kavşağımızdaki yeni çalışmayı zaman içerisinde farklı kavşaklarımızda da gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Ay, Yıldızlı, Kavşaklar, Dönemi,
Yorumlar
Haber Yazılımı