Haber Detayı
04 Eylül 2018 - Salı 10:53 Bu haber 8965 kez okundu
 
Beyşehir'de Emeklilere Yönelik TOKİ projesi tamamlandı!
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Emeklilerimize dönük Beytepe Hastahane bölgesine yapılacak Emekliler Toki projemiz tamamlandı" dedi.
Güncel Haberi
Beyşehir'de Emeklilere Yönelik TOKİ projesi tamamlandı!

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis açılışında konuşan Başkan Özaltun; Beyşehir Devlet Hastanesi ile Su arıtma arasında yapılması düşünülen emeklilere yönelik toki projesinin tamamlandığını söyledi.

       Özaltun: Komşuluk ilişkileri, yatay mimari, tarihi çarşı, camii ve modern yaşam alanları ile eşsiz bir proje. İnşallah kısa sürede ihale hazırlıkları yapılarak kesin kayıt için duyuru yapılacaktır.

        Göreve başladığımız günden itibaren hangi konuda olursa olsun Beyşehirimiz için kalıcı eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışıyoruz. Atalarımızın dediği gibi, “Kamil odur ki, koya dünyada eser; eseri olmayanın yerinde yeller eser.”


         Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere üzere, TOKİ Başkanımız ve ekibine, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Konya Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta hanımefendi, MKYK üyesi ve Konya Milletvekilimiz Ahmet Sorgun, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimiz Tahir Akyürek, Konya Milletvekillerimize, Ak Parti İl Başkanımız Hasan Angı ve Yönetimine, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanımız ve Yönetimine, Muhtarlarımıza ve bu projenin hayat bulmasında bizlere duası ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı etsin inşallah."

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Emeklilere, Yönelik, TOKİ, projesi, tamamlandı!,
Yorumlar
Haber Yazılımı