Haber Detayı
10 Temmuz 2018 - Salı 16:23 Bu haber 5265 kez okundu
 
Beyşehir’de Esnafla Buluşmaları Devam Ediyor
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un esnafla sabah buluşması programları yeniden başladı.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Esnafla Buluşmaları Devam Ediyor

Başkan Özaltun, Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekili Seçimleri nedeniyle ara verilen esnafla sabah buluşması programlarını yeniden başlattı.

         Özaltun, kendisine eşlik eden belediye meclis üyeleri  ve AK Parti İlçe Teşkilatı mensuplarıyla birlikte şehir merkezinde bulunan bir işyeri sahibine ait mekanda gerçekleştirilen kahvaltı programında esnaflarla biraraya geldi.

         Özaltun, sohbet ettiği, taleplerini dinlediği esnafa yönelik yaptığı konuşmasında, seçim sonrasında bu tür kahvaltı programlarında yine sabah saatlerinde esnafla biraraya gelmeye devam edeceklerini söyledi. Özaltun, hafta içi kent merkezinde, hafta sonları ise sanayi  bölgesinde faaliyet gösteren  fabrika, tesis ya da  işyerlerinde düzenleyecekleri kahvaltı programlarında tüm esnaf ve sanayici kesimi ile sabah buluşmalarını sürdüreceklerini söyledi.

         Konuşmasında, seçim beyannamesinde sözünü verdikleri tüm hizmetleri 4,5 yıla sığdırmayı başardıklarını vurgulayan Özaltun, “Ama, amacımız daha fazlasını yapmak, Beyşehir’e daha fazla hizmet edebilmek. ‘Nasıl olsa seçim beyannamesindeki verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik’ demeden daha fazla neleri yapabiliriz; bunları belirlemek için siz esnaflarımızla işte bu tür sabah buluşmaları vesilesiyle biraraya gelerek yeni taleplerinizi, isteklerinizi almanın çabası içerisindeyiz. Çünkü, hizmet sonsuz ve sınırsız. Bizde de hizmette sınır yok Allah’ın izniyle.  Bu vesileyle, sizlerden ve vatandaşlarımızdan gelen yeni genel istek ve talepleri  alarak bundan sonraki süreçte de yeni yol haritamızı  buna göre belirlemek de istiyoruz” dedi.

“BEYŞEHİR SAVUNMA SANAYİSİNDE DE VAR…”

         Özaltun, konuşmasında, Beyşehir’i de yakından ilgilendiren Konya’da kurulacak savunma sanayisine yönelik yeni yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde de bulunurken, “İlçemizde av tüfeği üretimi aldı başını gidiyor. Av tüfeğinden sonra şimdi de savunma sanayisine yönelik Konya’da ASELSAN bir şirket kurarak il merkezinde yüzde 51’i kendisine, yüzde 49’u ise şirketlere ait olacak bir silah üretim fabrikaları kuracak. Bu kurulacak fabrikalarda ortak olacak şirketlerin büyük bir çoğunluğu Beyşehir’imizden, Huğlu’muzdan ve Üzümlü’den olacak.Bu anlamda bu yatırımlar içerisinde olan tüm firma ve şirketlerimizi kutluyorum. Bölgemize gerek savunma sanayisi konusunda, gerekse her konuda yatırım yapan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

         Özaltun, kahvaltı programının ardından çevredeki bazı esnafları da işyerlerinde ziyaret ederek “hayırlı işler” dileğinde bulundu, varsa Belediye çalışmalarına yönelik taleplerini dinledi. Özaltun, ziyaret esnasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Esnafla, Buluşmaları, Devam, Ediyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı