Haber Detayı
25 Nisan 2019 - Perşembe 09:39 Bu haber 4816 kez okundu
 
Beyşehir’de Fotoğraf Gösterisi ve Sergi Açılışı
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde gerçekleştirilen fotoğraf gösterisi ve sergi açılışına fotoğraf severler yoğun ilgi gösterdi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir’de Fotoğraf Gösterisi ve Sergi Açılışı

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde  gerçekleştirilen fotoğraf gösterisi ve sergi açılışına fotoğraf severler yoğun ilgi gösterdi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Beyşehir Fotoğraf Kulübü ve Beyşehir Milli Parklar Şefliği tarafından müşterek olarak Beyşehir Gölü Milli Parkı İdare ve Ziyaretçi Tanıtım Merkezi’nde düzenlenen fotoğraf etkinliğinde uluslararası fotoğraf sanatçısı Mevlüt Maşalacı Beyşehirli fotoğraf severlerle biraraya geldi.

Maşalacı, “Dünya Notları” konulu fotoğraf gösterisinde, 35 ülke fotoğraflarından oluşan çalışmaları hakkında fotoğraf severlere bilgiler verdi, fotoğraf sanatı hakkında  kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Fotoğraf slayt gösterisinin ardından Maşalacı’nın 35 ülke fotoğraflarından oluşan kişisel fotoğraf sergisinin açılışı da gerçekleştirildi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, etkinliğe katılımından ve fotoğraf sanatına verdiği katkı ve desteklerden ötürü Maşalacı’ya bir teşekkür belgesi takdim etti.   

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Fotoğraf, Gösterisi, ve, Sergi, Açılışı,
Yorumlar
Haber Yazılımı