Haber Detayı
11 Şubat 2020 - Salı 11:35 Bu haber 3666 kez okundu
 
Beyşehir’de geleneksel üyeler buluşması yapıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği geleneksel 4. üyeler buluşması yapıldı.
Güncel Haberi
Beyşehir’de geleneksel üyeler buluşması yapıldı

BEYŞEHİR - Beyşehir’de Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği geleneksel 4. üyeler buluşması yapıldı.

Düzenlenen 4. üyeler buluşmasına, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir Vakfı Yönetim Kurulu, Beyşehir Fotoğraf Kulübü Üyeleri, Beyşehir Bisiklet Topluluğu Üyeleri, Beyşehir Trekking Üyeleri ve Beyşehir Motosikletçiler Platformu üyeleri katıldı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği ve bünyesinde ki kuruluşları, Beyşehir Belediyesinin Desteği ve sponsorların katkılarıyla 2019 yılında yapılan başarılar konuşuldu. Bu kapsamda Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesindeki kuruluşları, İlçeler bazında Türkiye’nin en düzenli ve en çok etkinliğini yapan dernekler arasında yer aldı.

Yapılan üyeler buluşması etkinliğinde 2019’daki katılımcılar ve yeni üye listeleri açıklandı. Dernek etkinliği kayıtlı katılımcı 330, Beyşehir Trekking kayıtlı katılımcı 2596, Beyşehir Fotoğraf Kulübü katılımcısı 1767, Beyşehir Bisiklet Topluluğu kayıtlı katılımcı 412 kişi olarak belirlendi.

Beyşehir’i tanıtan ve tanıtımına katkıda bulunan tüm derneklere belediye olarak destek vereceklerini söyleyen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “Şehrimizin tanıtılması noktasında siz değerli dernek başkanlarına, dernek üyelerine çok teşekkür ederim. Beyşehir doğal güzellikleri ve tarihi mirasları yönünden başka benzeri olmayan bir yer, bizler sizlerle beraber bu tablonun kenar çerçevelerini yapacağız. Tanıtım noktasında gerek fotoğraflarınız ile gerek sosyal etkinliklerinizle ilçemizi tüm coğrafyaya tanıtıyorsunuz. Belediye olarak bizler de bu doğrultuda üzerimize ne düşüyorsa taşın altına elimiz koyalım. Güneşin koşarak doğup hüzünle battığı bu şehrimizi tüm dünyaya tanıtalım. Bu şehre sahip çıkalım” dedi.

Üyeler buluşmasında konuşan Beyşehir Kültür ve Turizm Dernek Başkanı Mustafa Büyükkafalı, Toplamda kayıtlı olarak 5105 kişi etkinliklere katıldığını, 12 ayda her ay 425 kişi ile ortalama her hafta iki etkinlik yapıldığını ve katılımcıların 40 Beyşehir merkezden 60 şehir dışından olduğunu belirtti.
Büyükkafalı, “Bu konuda destek veren Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a, sponsorlara, katılımcılara, tüm dernek başkanlarına ve üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, geleneksel, üyeler, buluşması, yapıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı