Haber Detayı
27 Eylül 2018 - Perşembe 16:11 Bu haber 6517 kez okundu
 
Beyşehir’de “Gönülden göze” Konulu Fotoğraf Sunumu ve Sergisi
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, düzenlenen “Gönülden göze” konulu fotoğraf sunumu ve söyleşi etkinliğinde Beyşehir’e dair fotoğrafların da yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir’de “Gönülden göze” Konulu Fotoğraf Sunumu ve Sergisi

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü işbirliği ile Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen söyleşi etkinliğinde fotoğrafa dair her şey konuşuldu. Beyşehir Fotoğraf Kulübü yöneticilerinden Feray Bilir, sunumunda Beyşehir’de çekimini yaptığı 160 fotoğraftan oluşan çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi, katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı.

        Sunumun ardından Bilir’in Beyşehir’e ait karma fotoğraf çalışmalarının yer aldığı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

         Programa,  Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Etkinlikler Sorumlusu ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı ile çok sayıda fotoğraf sever katıldı.

        Büyükkafalı, Bilir’e düzenledikleri etkinliklere verdiği desteklerinden ötürü teşekkür ederken, katılım belgesini vererek, “Bu tür fotoğraf sunum etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde yine sürecek. Beyşehir Fotoğraf Kulübü yöneticilerimizi bu etkinliklerde ilçemizde yaşayan fotoğraf severlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bu etkinliklere verdiği desteklerden dolayı Beyşehir Belediye Başkanımız Murat Özaltun Bey’e kulübümüz ve fotoğraf severler adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, “Gönülden, göze”, Konulu, Fotoğraf, Sunumu, ve, Sergisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı