Haber Detayı
31 Mart 2020 - Salı 10:07 Bu haber 4986 kez okundu
 
Beyşehir’de hijyen çalışmaları aralıksız sürdürülüyor
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Korona virüsle (KOVİD 19) etkin mücadelede öncelik kurallar arasında yer alan hijyen sağlanması noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Sağlık Haberi
Beyşehir’de hijyen çalışmaları aralıksız sürdürülüyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Korona virüsle (KOVİD 19) etkin mücadelede öncelik kurallar arasında yer alan hijyen sağlanması noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında vatandaşlar tarafından yoğun kullanılan alanlar önce buharlı araçlar ve özel solüsyonlarla yıkanıyor, ardından da dezenfektanlarla dezenfekte ediliyor. Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri virüsün Türkiye’de görülmesinin ardından başlattıkları hijyen ve dezenfekte çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyorlar. Özellikle yapılan çalışmalar kapsamında çöp konteynerlerinde birikmiş çöp ve atık bırakmaksızın ilaçlama ve dezenfekte işlemleri yapılıyor.

İLÇE GENELİNDE ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Korona virüs tedbirleri kapsamında şehrin dört bir yanında halkın yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar, meydanlar, parklar, otobüs durakları gibi alanlarda buharlı ve basınçlı temizlik araçlarıyla yıkama çalışması gerçekleştirirken, çöp konteynerleri de bu çalışma kapsamında titizlikle dezenfekte ediliyor. Yürütülen çalışmalar doğrultusunda çöp konteynerleri çöplerin alınmasının ardından önce konteyner yıkama makinesi ile yıkanıyor ardından da dezenfektanlarla dezenfekte ediliyor. Ekipler yürüttükleri çalışmalar konteyner çevresinde çöp ve atıkların etrafa dağılmaması konusunda da hassas bir çalışma yürütüyor.

SOBA VE KALORİFER KÜLLERİ TOPLANIYOR

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Korona virüs tedbirleri kapsamında şehrin dört bir yanında yer alan soba ve kalorifer küllerinin bulunduğu çuvalları ise aralıksız toplayarak olası bir salgın tehlikesinin önüne geçiyor. Kış ayının gelmesiyle birlikte soba ve kalorifer küllerinin çevreye ve insan sağlığına zarar vermeden toplanabilmesi için Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde tüm soba ve kalorifer küllerini topluyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beyşehir’de, hijyen, çalışmaları, aralıksız, sürdürülüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı