Haber Detayı
18 Ekim 2017 - Çarşamba 10:16 Bu haber 9185 kez okundu
 
Beyşehir’de İki Ayrı Trafik Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi ölürken, 7 kişide yaralandı.
Güncel Haberi
Beyşehir’de İki Ayrı Trafik Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı

BEYŞEHİR - İlk kaza, Beyşehir-Isparta Karayolu'nun 10. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  Metin Şentürk idaresindeki 34 SZ 2310 plakalı otomobil, Beyşehir-Isparta karayolunun 10. kilometresinde, karşı yönden gelen Hasan Akmercan'ın kullandığı 42 H 1256 plakalı otomobille çarpıştı.

        Çarpışmanın şiddetiyle iki araç da yoldan çıktı, 42 H 1256 plakalı otomobil şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücüler ile Ali ve Hatice Moda, Kebiz ve Ahmet Akmercan ile İsmail Kefeli, sağlık ekipleri tarafından Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Hasan Akmercan ile Ali  Moda, ilk müdahalenin ardından  Konya'ya sevk edildi.


       İkinci kaza ise, Rıfat Daltaban idaresindeki 34 ST 1401 plakalı minibüs, Beyşehir-Seydişehir karayolunun 5. kilometresinde şarampole devrildi.
       İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yan yatan minibüsün altında sıkışan sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi.
        Daltaban'ın cenazesi, savcı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından  Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
           Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, İki, Ayrı, Trafik, Kazası:, 1, Ölü,, 7, Yaralı,
Yorumlar
Haber Yazılımı