Haber Detayı
21 Şubat 2022 - Pazartesi 11:06 Bu haber 7394 kez okundu
 
Beyşehir’de İnşaattan Demir Ve Kablo Çaldığı İddia Edilen 3 Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, bir inşaattan çok miktarda demir ve kablo çaldığı ileri sürülen 3 hırsızlık zanlısı tutuklanarak cezaevine konuldu.
Güncel Haberi
Beyşehir’de İnşaattan Demir Ve Kablo Çaldığı İddia Edilen 3 Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, bir inşaattan çok miktarda demir ve kablo çaldığı ileri sürülen 3 hırsızlık zanlısı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle, 41348 Sokak’ta bir inşaattan gece yarısı saat 03.00 sıralarında demir ve kablo hırsızlığı olayı yaşandı.

Hırsızlığın bildirilmesi üzerine polis ekipleri, olayın faillerini kamera görüntülerinden tesbit ederek aradan 24 saat geçmeden yakalayarak adli makamlara teslim etti.

Olay üzerine adrese gelen ekipler, 750 kilogram ağırlığında piyasa değeri 10 bin lira olan inşaat demiri ile 120 metre uzunluğunda piyasa değeri yaklaşık 4 bin 300 lira olan kablo çalındığını belirledi.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayının ardından şüpheli ya da şüphelileri yakalayabilmek için çalışma başlattı.

Hırsızların geçiş güzergahlarındaki ikametlerden elde edilen güvenlik kamerası kayıtları ve Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kamera görüntülerini inceleyerek mercek altına alan ekipler, hırsızlık olayının elektrikli üç tekerlekli kasalı bir motosikletle gerçekleştirildiğini tesbit ederken, şüpheli olduğu iddia edilen baba A.A. ve oğlu T.A. ileT.T.K.’yı gözaltına aldı.

Ekipler tarafından, çalınan demir ve kabloların bulunabilmesi için 2 ikamet, 1 işyeri ve 1 hurda satış yeri araması gerçekleştirildi.

Çalınan demirlerin bir miktarının depoda olduğu belirlenirken, bir miktarının ise bir hurdacıya satıldığı ortaya çıktı.

Çalıntı demir ve kabloların tamamı ele geçirilerek sahibine teslim edildi.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanması sonrasında Beyşehir Adliyesi’ne sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.

Tutuklanan zanlılardan yapılan sağlık kontrolünde Kovid-19 tanısı konulan T.T.K. ambulansla polis eskortluğunda, A.A. ve oğlu T.A. ise ekip otosuyla Seydişehir T Tipi Cezaevine gönderildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, İnşaattan, Demir, Ve, Kablo, Çaldığı, İddia, Edilen, 3, Hırsızlık, Zanlısı, Tutuklandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı