Haber Detayı
11 Mayıs 2019 - Cumartesi 10:57 Bu haber 8961 kez okundu
 
Beyşehir'de İş Dünyası İftarda Buluştu
BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret Odası, üyelerini ve Beyşehir protokolünü geleneksel iftar sofrasında bir araya getirdi.
Ekonomi Haberi
Beyşehir'de İş Dünyası İftarda Buluştu

BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret Odası tarafından Yalı Balık Evinde verilen iftar yemeğine; Kaymakam Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Adil Bayındır, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arif Turfand, Akademisyenler, Kurum Amirleri ve müdürleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Odaya üyesi firmaların temsilcileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, “Ramazan sevgidir, samimiyettir, paylaşımdır, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı ve hoşgörülü olarak bu mübarek ayı geçirmeliyiz. Ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlayan, siz değerli üyelerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu güzel Ramazan akşamında sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.


Beyşehir Kaymakamı Özdemir’de konuşmasında; “Beyşehir Ticaret Odası üyelerinin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, sorunlarını çözmek, geliştirmek, meslek anlamının dada çalışmalar yapmak üzere kurulan, neredeyse yarı kamu tüzel kişiliğine sahip bir kuruluştur. Böyle bir akşamda iş dünyası ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, İş, Dünyası, İftarda, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı