Haber Detayı
04 Ekim 2017 - Çarşamba 09:35 Bu haber 4429 kez okundu
 
Beyşehir’de Kavşaklar Yeniden Düzenleniyor
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, bazı döner kavşaklarda yeni düzenleme çalışmaları başlatıldı.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Kavşaklar Yeniden Düzenleniyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezinde Ali Akkanat Bulvarı üzerindeki Orman kavşağının  yürütülen çalışmanın tamamlanmasının ardından yeni yüzüyle vatandaşların karşısına çıkacağını söyledi.

         Beyşehir merkezdeki trafik akışının yoğun olduğu orman kavşağının ay yıldız figürleriyle donatılacağını ve ortasına kurulacak 20 metre uzunluğundaki direkte ise asılacak dev Türk bayrağının dalgalanmaya başlayacağını belirten Özaltun, şunları kaydetti: “Beyşehir merkezdeki orman kavşağında ayrıca aydınlatma sistemi de kurulacak. Kavşak, peyzaj, yeşil alan ve çiçeklendirme çalışmaları ile yeni dönemde  ay yıldızlı figürleri ve yükseklerde dalgalanan bayrağımızla daha güzel şekilde gözlere hitap etmeye başlayacak. Vatandaşlarımızın son çalışmamızı oldukça beğeneceğini umuyoruz. Benzer çalışmayı olumlu tepkiler alırsak zaman içerisinde diğer kavşaklarımızda da sergilemek istiyoruz.”

       Özaltun, otogar kavşağında kente kültür ve sanat alanında iz bırakacak ve ilçeyi sembolize edecek anıt projesi kapsamında başlatılan çalışmaların da tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, “Otogar döner kavşağına uyguladığımız farklı mimarisi ve tasarımı ile dikkat çeken aydınlatma ve anıt projesi de vatandaşlarımız tarafından daha çalışma tamamlanmadan oldukça beğenildi.  Kavşağa kaide yerleştirilirken, aydınlatma sistemi de tamamlandı. Yapılacak  basamak kaplaması ile kavşakta çalışmalarda son aşamaya gelindi.  İnşallah bu çalışma da tamamlandığında şehrimize farklı tasarımıyla kültür ve sanat alanında ayrı bir değer katacak” dedi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Kavşaklar, Yeniden, Düzenleniyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı