Haber Detayı
20 Kasım 2021 - Cumartesi 10:14 Bu haber 3976 kez okundu
 
Beyşehir’de KKYDP Bilgilendirme Toplantısı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 81 ilde yürütülen Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı (KKYDP) kapsamında, gelirlerini artırmak, sosyo-ekonomik gelişmelerini sağlamak amacıyla tarıma dayalı ekonomik ve ekonomik altyapı yatırımlarının desteklenmesine yönelik 2021-2022 yılı başvuru dönemi tanıtım toplantısı düzenlendi.
Ekonomi Haberi
Beyşehir’de KKYDP Bilgilendirme Toplantısı

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 81 ilde yürütülen Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı (KKYDP) kapsamında, gelirlerini artırmak, sosyo-ekonomik gelişmelerini sağlamak amacıyla tarıma dayalı ekonomik ve ekonomik altyapı yatırımlarının desteklenmesine yönelik 2021-2022 yılı başvuru dönemi tanıtım toplantısı düzenlendi.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Beyşehir’in yanısıra, Hüyük ve Derbent ilçelerinden de üreticiler, yatırımcılar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kırsal kalkınma destekleri çerçevesinde düzenlenen toplantıda, katılımcılara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Osman Işık ve görevliler tarafından bilgilendirmelerde bulunuldu, ekonomik yatırımlar programından yapılabilecek yatırımlar hakkında da bilgiler verildi. Katılımcıların yönelttiği sorular da cevaplandırıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, KKYDP, Bilgilendirme, Toplantısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı