Haber Detayı
07 Ocak 2019 - Pazartesi 12:30 Bu haber 8550 kez okundu
 
Beyşehir’de “Mili Birlik ve Beraberlik Şahlanış Gecesi”
BEYŞEHİR - Beyşehir'de “milli birlik ve beraberlik şahlanış gecesi” düzenlendi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir’de “Mili Birlik ve Beraberlik Şahlanış Gecesi”

BEYŞEHİR - Ülkü Ocakları Beyşehir İlçe Başkanlığı tarafından Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen gecede sanatçılar Ali Kınık ve Ozan Rahmet Safa sahne aldı. Kınık ve Safa, salonu hınca hınç dolduran ülkücü gençleri seslendirdiği halk müziği türküleri ile  kendi bestelerinden eserlerle coşturdu.

Programda konuşan Ülkü Ocakları Beyşehir Şubesi Başkanı Altuğ Gültekin, “Kadim milletimizin tarih sahnesine çıktığı günden bu yana üzerinde türlü oyunlar oynanmıştır. Dün olduğu gibi bu gün de türlü fitneler ile milletimize nifak tohumu ekmek isteyenler aynı kişilerdir” diye konuştu.

MHP Beyşehir İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş da konuşmasında, “Ülkü ocakları Türk gençlerinin şaşmaz adresidir. Ülkü ocakları, Türk gençlerini en iyi şekilde yetiştirme noktasında mücadelenin en üst noktasıdır. Ülkü ocakları eğitim yuvasıdır” sözlerine yer verdi.

Konya Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Taha Çini ise, “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” şiarı ile düzenlenen kutlu gecede ülkücü gençlerin programa gösterdiği yoğun ilgili teşekkür ederek,  “ Kadim milletimizin tarih sahnesine çıktığı günden bu yana üzerinde türlü oyunlar oynanmıştır. Dün olduğu gibi bugün de ölü fitnelerle, nifak tohumu ekmek isteyenler hangi kişilerle. Başbuğumuz Alparslan Türkeş diyor ki, ‘kendinizi küçük görmeyiniz, sizler büyük kuvvetsiniz, vazifelerinizi hiçbir zaman unutmayınız. Davamızın geleceği birlektedir, birlik ve beraberlik içinde olmaktır” diye konuştu.

Programa, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş, Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Mustafa Taha Çini, Beyşehir Şube Başkanı Altuğ Gültekin, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, MHP ilçe teşkilatı yöneticileri, AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri, kadın ve gençlik kolları mensubu partililer ile ülkücü gençler katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, “Mili, Birlik, ve, Beraberlik, Şahlanış, Gecesi”,
Yorumlar
Haber Yazılımı