Haber Detayı
19 Ekim 2020 - Pazartesi 12:26 Bu haber 6343 kez okundu
 
Beyşehir’de muhtarlar günü törenle kutlandı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Anıt Alanında düzenlenen törenle kutlandı.
Güncel Haberi
Beyşehir’de muhtarlar günü törenle kutlandı

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Anıt Alanında düzenlenen törenle kutlandı.

Anıt meydanında düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Metli, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Metli, 19 Ekim 2015 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve 64. hükümetin imzasıyla Türkiye'de kutlanmaya başlayan Muhtarlar Günü'nün 6'ıncı yılı olduğunu söyledi. Demokrasinin temel taşları olduklarını ifade eden Metli, bu günü armağan etmesinden dolayı Cumhurbaşkanına meslektaşları adına teşekkürlerini iletti.

Muhtarlar olarak halkın hizmetkarı olduklarını aktaran Metli, "Halkın hizmetinde olmaktan onur ve büyük mutluluk duyuyoruz. Metli Kovid-19’la mücadelede vatandaşların “maske, mesafe ve hijyen” kurallarına riayet etmelerini istedi.

Metli, görev süresi içerisinde bugüne kadar vefat eden muhtarlarımıza da Cenab-ı Hak'tan rahmet, ailelerine başsağlığı temenni ediyorum. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm protokol mensuplarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından, en genç ve en yaşlı ile bayan muhtara günün anısına birer plaket takdimi yapıldı.

Programa Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, muhtarlar, günü, törenle, kutlandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı