Haber Detayı
23 Mayıs 2019 - Perşembe 10:37 Bu haber 4850 kez okundu
 
Beyşehir'de Park ve Bahçeler Kadınlara Emanet
BEYŞEHİR - Beyşehir’de bulunan yeşil alan, park ve bahçeler kadın elinin değmesi ile güzelleşiyor.
Yaşam Haberi
Beyşehir'de Park ve Bahçeler Kadınlara Emanet

Yeşil alanlar onların çalışmalarıyla daha da güzelleşiyor...

BEYŞEHİR'İN PARK VE BAHÇELERİ KADINLARIMIZA EMANET

Beyşehir’de bulunan yeşil alan, park ve bahçeler kadın elinin değmesi ile güzelleşiyor.

Belediye bünyesinde toplum yararına program kapsamında istihdam edilen işine sevdalı kadınlar tarafından yürütülen çalışmalarla ilçenin yeşil alan, park ve bahçeleri pırıl pırıl ve tertemiz olurken, kadınların bu tür işlerde daha hassas ve özenli olduğu belirtildi.

Ekiplerin bugünlerde daha yeşil ve daha bakımlı bir Beyşehir adına yoğun bir mesai içerisinde olduğuna dikkat çeken Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “Personelimizi yeşil alan, park ve bahçeler ile yol kenarlarının yabani otlardan arındırılması, refüj ve kavşaklarda çimlendirme ve çiçeklendirme çalışmasında, bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte dış mahallelerimizdeki meydanlarda ve değişik alanlarda genel bir mıntıka ve bahar temizliği faaliyetlerinde de görebilirsiniz. Mesai arkadaşlarımız ilçemizin ilkbahar döneminde daha da güzelleşmesi adına için yoğun bir çalışma içerisindeler. Bugünlerde ise orta refüjlerde yoğun olarak devam eden bir çiçeklendirme çalışmaları için seferber olmuş durumdalar. Kadınlarımıza ve ilgili birimlerdeki tüm çalışma arkadaşlarıma yürüttükleri mesailerinde kolaylıklar diliyorum" dedi.

Parkların temizliği ve parklarda bulunan çiçeklerin bakımı gibi birçok işte görev alan kadınlar hayatın her alanında olduğu gibi park ve bahçe işlerinde de oldukça başarılı. Kadın eliyle yapılan estetik dokunuşlar vatandaşlar tarafından da takdir edilip beğeniliyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Park, ve, Bahçeler, Kadınlara, Emanet,
Yorumlar
Haber Yazılımı