Haber Detayı
26 Temmuz 2019 - Cuma 10:45 Bu haber 4884 kez okundu
 
Beyşehir’de Sıcak Asfalt, Bordür ve Stabilize Yol çalışmaları Aralıksız Sürdürülüyor
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, Beyşehir Belediyesi’nin yollarda gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Sıcak Asfalt, Bordür ve Stabilize Yol çalışmaları Aralıksız Sürdürülüyor

BEYŞEHİR'İN YOLLARINDA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi’nin yollarda gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, 20 Haziran’da başlayan yaz dönemi sıcak asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, Beyşehir Belediyesi’nde uzun zamandan beri atıl durumda olan fen işleri şantiyesi asfalt plentinin yeni dönemde yeniden faaliyete sokularak devreye girmesiyle birlikte yaz sezonu sıcak asfalt çalışmalarının başladığı hatırlatıldı.

Sıcak asfalt çalışmalarının başlamasıyla ilk etapta ilçe merkezinde deforme olmuş sıcak asfaltla kaplı yollarda başlayan tamir, bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığı bildirilerek, şu ayrıntılara yer verildi: “Şehrimizin hızla gelişmesinden dolayı KOSKİ, Telekom, MEDAŞ ve ENERYA doğalgaz gibi kurum ve firmaların ilçemiz merkezinde yürüttüğü altyapı çalışmalarından kaynaklı meydana gelen yol bozulmaları takip edilerek hızlı bir şekilde tamiratları gerçekleştirilmektedir. Yine ilçemiz merkezinde asfalt ve parke olmayan toprak stabilize yollarımızın asfaltla kaplanmasına başlanmıştır. Çalışmalar sürmektedir. Bu şekilde halkımızı yazın toz ve topraktan, kışın çamurdan kurtarmanın gayreti içerisindeyiz.

Halkımızın belediyemizden yüksek beklentisinin olduğu bilinciyle kısıtlı personele rağmen mesai mefhumu gözetilmeden özverili çalışmalarla sahada sıcak asfalt faaliyetlerimiz aralıksız devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde ise dış mahallelerimizde çalışmalarımız başlayacaktır.Belli bir plan ve takvim içerisinde yürütülecek çalışmalardan dolayı halkımızdan ricamız biraz sabırlı olmalarıdır. Öte yandan, hasat mevsiminin başlaması nedeniyle ekiplerimizin arazi yollarında da bakım ve onarım çalışmaları devam etmektedir.”

 
Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Sıcak, Asfalt,, Bordür, ve, Stabilize, Yol, çalışmaları, Aralıksız, Sürdürülüyor, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı