Haber Detayı
23 Mayıs 2018 - Çarşamba 11:48 Bu haber 40013 kez okundu
 
Beyşehir Devlet Hastanesinde Ramazan mesaisi
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, bir süre önce hizmet vermeye başlayan Yeni Devlet Hastanesi’nde ramazan ayının gelmesi ile birlikte ramazan mesaisi uygulaması başlatıldı.
Sağlık Haberi
Beyşehir Devlet Hastanesinde Ramazan mesaisi

BEYŞEHİR - Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Sıtkı Küçükbuzcu, ramazan ayında vatandaşların oruç tutmaları sebebiyle mesai saatleri içerisinde diş tedavilerini yaptıramadıklarını tesbit ettiklerini belirterek, “Bu sebeple bu konuda vatandaşlarımızdan gelen talepleri de dikkate alarak iftardan sonra mesai uygulamasını başlattık” dedi.

       Hafta içi her gün ve Cumartesi günleri 6 gün boyunca diş polikliniklerinin saat 24.00’e kadar mesaiye açıldığını vurgulayan Küçükbuzcu, “Diş tedavileri için hekimlerimiz saat 24.00’a kadar hizmet verecekler. Bunun yanısıra, hastanemizde dahiliye polikliniğimiz de hafta için Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri olmak üzere 4 gün boyunca saat 21.00 ile 24.00 arasında açık olacak.

       Ramazan ayı boyunca uzman doktorlarımız  poliklinik yaparak vatandaşlarımızın, bu mübarek ayı daha rahat geçirmelerini sağlamak için sağlık hizmeti vermeye devam edecekler. Hastalarımız, polikliniklerimizden her zaman olduğu gibi hem randevulu hem de randevusuz olarak hizmet alabileceklerdir.

    Küçükbuzcu Beyşehir Devlet Hastanesi olarak 27 Uzman, 12 Pratisyen, 6 Diş Hekimi, 96 Hemşire, 34 Ebe, 254 Sağlık Personeli Toplam 429 Çalışanı ile Beyşehir ve bölge halkına hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Devlet, Hastanesinde, Ramazan, mesaisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı