Haber Detayı
26 Mart 2019 - Salı 10:00 Bu haber 9516 kez okundu
 
Beyşehir’e sağlık yatırımları devam ediyor
BEYŞEHİR - Beyşehir’de, Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından tahsisi yapılan arsa üzerine 1 No.lu aile sağlık merkezi binası ve 112 acil servis istasyonunun yapımı çalışmalarına başlandığı bildirildi.
Sağlık Haberi
Beyşehir’e sağlık yatırımları devam ediyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, İçerişehir Mahallesi’nde yapımına başlanılan 4 aile hekiminin görev yapacağı 1 No.lu aile sağlık merkezi (ASM) binası ile 112 acil servis istasyonunun iki yıl önce yer tahsisinin Belediye tarafından tahsisinin yapıldığını vurgulayarak, “Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın talimatı ile çok şükür çalışmalara başlandı. İçerişehir Mahallesinin kanayan yarası olan ve yıllardır beklenen sağlık ocağının en kısa sürede inşallah mahallemize ve Beyşehir’imize kazandırılacak olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Beyşehir’de 31 Mart’a kadar durmadan hizmet üretmeye devam edeceğiz. Beyşehir’imize sağlık yatırımları konusunda desteklerini eksik etmeyen Sağlık Bakanımıza, il sağlık ve ilçe sağlık müdürlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yapılacak binanın bölgenin sağlık ihtiyacını uzun süre karşılayacağını belirten Beyşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Özkan da, yaptığı açıklamada, İçerişehir Mahallesi’nde yapılacak olan 1 nolu ASM binasında 4 aile hekiminin görev yapacağını belirterek, bir de 112 istasyonu olacağını söyledi. Dr. Özkan, “Sağlık yatırımlarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.  Hızlı bir şekilde yapılmasının talimatını veren Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve yer tahsisi için Beyşehir Belediye Başkanımız Murat Özaltun’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’e, sağlık, yatırımları, devam, ediyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı