Haber Detayı
28 Eylül 2017 - Perşembe 10:00 Bu haber 5870 kez okundu
 
Beyşehir Hasta Konukevi İnşaatı Başladı
BEYŞEHİR - Beyşehir Kaymakamı Özdemir ve Başkan Özaltun, meclis üyeleriyle birlikte hasta konukevi inşaat alanında ve yapımı tamamlanan Yeni Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.
Yaşam Haberi
Beyşehir Hasta Konukevi İnşaatı Başladı

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde,Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan  hasta konuk evinin inşaat çalışmaları başladı.

       Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ve belediye meclis üyeleri,  Yeni Devlet Hastanesi yanında temeli atılarak yapımına başlanan ve 150 takvim günü içerisinde tamamlanması hedeflenen  Beyşehir Hasta Konukevi inşaat alanında incelemede bulundu.

      Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kaymakam Özdemir ile meclis üyelerine devam eden inşaat çalışmaları ile proje hakkında bilgiler verdi. Özaltun,  Beyşehir’in, yapımı tamamlanan Yeni Devlet Hastanesi’nin hemen yanıbaşında, yakın zamanda  otel konforunda, 11 odalı, zemin katında eczane ve işyeri olarak kullanılabilecek dükkanlar ile teras katında kafeteryalar bulunan modern  bir hasta konukevine  kavuşacağını söyledi.

Kaymakam Özdemir ve Belediye Başkanı Özaltun ve beraberindekiler, daha sonra yapımı ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan ve iç tefrişatının da döşenmesinin ardından kısa bir süre sonra ilçeye hizmet vermeye başlaması beklenen Yeni Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Kaymakam Özdemir ve Başkan Özaltun, yeni hastanenin iç bölümlerini de gezerken, şantiye yetkililerinden  ve ziyarete  eşlik eden Beyşehir Devlet Hastanesi yöneticilerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Hasta, Konukevi, İnşaatı, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı