Haber Detayı
11 Ağustos 2020 - Salı 10:13 Bu haber 12596 kez okundu
 
Beyşehir'in acı kaybı
BEYŞEHİR - Türkiye Harp Malulü, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Rasık Can kalp krizi geçirerek vefat etti.
Güncel Haberi
Beyşehir'in acı kaybı

BEYŞEHİR - Türkiye Harp Malulü, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Rasık Can kalp krizi geçirerek vefat etti.

Polis olarak Kars ilinde, Askerlik hizmetinde de Kuzey Irak’ta gazilik unvanı alan Rasık can zamansız vefatı Beyşehir’de büyük üzüntüye neden oldu.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’da, Rasık Can’ın ani ölümü üzerine taziye mesajı yayınladı.

Başkan Bayındır, yayınladığı mesajda Rasık Can’ın vefatından derin üzüntü duyduğunu belirterek, “Şehrimize ve gazilerimize büyük fedakârlıkla hizmet eden Rasık kardeşimden biz razıyız, Allah’ta ondan razı olsun. Aniden aldığımız bu haber bizleri derinden üzmüştür. Bizi bir arada tutan millet olma şuurunun oluşmasına büyük emek veren gazilerimiz, kurtuluş günlerinin heyecanına ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna şahit oldular. Milletimiz o günleri asla unutmayacaktır. Çünkü gazilerimiz aynı ruhu ve şuuru sonraki nesillere aktararak tarihe ve vatana karşı görevlerini fazlasıyla yaptılar. Biz de millet ve devlet olarak gazilerimizin ve şehitlerimizin emaneti bu güzel topraklara aynı şuur ve kararlılıkla sahip çıkacağız” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'in, acı, kaybı,
Yorumlar
Haber Yazılımı