Haber Detayı
04 Nisan 2022 - Pazartesi 12:31 Bu haber 8470 kez okundu
 
Beyşehir’in Gururu Üzümlüspor Süper Amatör’e Koşuyor
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinin Huğluspor’dan sonra amatör liglerde yeni parlayan yıldızı Üzümlüspor oldu.
Spor Haberi
Beyşehir’in Gururu Üzümlüspor Süper Amatör’e Koşuyor

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinin Huğluspor’dan sonra amatör liglerde yeni parlayan yıldızı Üzümlüspor oldu.

1.Amatör Küme A Grubu’nda bir üst lige çıkma mücadelesi veren Beyşehir temsilcisi Üzümlüspor, Derebucak’ta oynanan karşılaşmada İ.Çumra Belediyespor’u 6-2’lik skorla mağlup ederek ligin bitimine bir hafta kala grupta şampiyonluğunu ilan etti.

A Grubu’nda puanını 28’e çıkaran yeşil-beyazlılar, zirve mücadelesi veren rakiplerinin puan kaybetmesi üzerine ligi birinci sırada lider olarak bitirmeyi garantiledi.

Üzümlüspor bu sonuçla play-off grubunda mücadele etmeye hak kazandı. Üzümlüspor, play off grubunda da aynı başarıyı gösterirse Beyşehir’i önümüzdeki sezon Huğluspor gibi Süper Amatör Küme’de temsil edecek.

Sahası olmadığı için iç sahadaki müsabakalarını Derebucak’ta oynayan yeşil-beyazlılar, ligin 13’üncü haftasına dahil karşılaşmada İçeri Çumra Belediyespor’u ağırladı.

Rakibi karşısında 90 dakika boyunca üstün bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılarda, goller 10.dakikada Metehan Vurucu, 14. ve 26.dakikalarda Ali Arslan, 34.dakikada Berkay Tülek, 35.dakikada Doh Kante, 44.dakikada ise Gürbüz Altaş’tan geldi.

Maçın ilk yarısında peş peşe bulduğu gollerle rakibini farklı skorla mağlup eden Üzümlüspor’da, zirve mücadelesi veren rakiplerin puan kaybettiği haberlerinin gelmesi üzerine sahada şampiyonluk coşkusu yaşandı.

Üzümlüspor grup şampiyonluğunu kendisine gönül veren taraftarlarla birlikte kutlarken, Üzümlü meydanında da kutlamalar yapıldı.

1.Küme A Grubu’nun lideri Üzümlüspor, son lig maçını deplasmanda zirve mücadelesi veren Hadimspor’la yapacak.

KULÜP BAŞKANI ALİ ECE: "BUNDAN SONRAKİ HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖR KÜME"

Öte yandan,Üzümlüspor Kulübü Başkanı Ali Ece, müsabakadan sonra yayınladığı kutlama mesajında, “Şampiyonluk Üzümlü’ye armağan olsun.”dedi. Bundan sonraki hedeflerinin play off müsabakalarında da aynı başarıyı gösterip Üzümlüspor’u bir üst kümeye taşımak olduğunu vurgulayan Ece, Üzümlüsporlu futbolcuları ve teknik heyeti başarısından ötürü tebrik ederek cümlelerini şöyle tamamladı:

“Bu zorlu şampiyonluk yolunda her zaman aslanlar gibi mücadele eden Üzümlüspor’un yiğit oyuncularına, gecesini gündüzünü Üzümlüspor için veren hocamız Hasan Hüseyin Yücesu’ya ve teknik ekibimize, benim ile birlikte bu kutsal görevde varını yoğunu ortaya koyan Hasan Özkan Koç ve Salih Koç abilerime ve yönetimimize, Üzümlüspor’umuzun cefakar taraftarına ve yardımını esirgemeyen Üzümlülü halkımıza,her zaman yanımızda olan her sıkıntımıza koşan destek veren Sayın Mustafa Balıklı’ya, ve bizlere maddi manevi tüm desteği veren bu seviyelere gelmemizin mimarı olan Sayın Mehmet Çeler başta olmak üzere Derya ARMS ailesine, takımım adına teşekkür ediyorum. Hedef Play-Off’u da kazanıp Üzümlüspor’u bir üst tura taşımaktır.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’in, Gururu, Üzümlüspor, Süper, Amatör’e, Koşuyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı