Haber Detayı
16 Nisan 2019 - Salı 16:46 Bu haber 5669 kez okundu
 
Beyşehir’in Güvenliği Masaya Yatırıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen suç önleme faaliyetlerini değerlendirmek amacıyla İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Asayiş Haberi
Beyşehir’in Güvenliği Masaya Yatırıldı

BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen suç önleme faaliyetlerini değerlendirmek amacıyla bugün Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir’in başkanlığında ve himayelerinde, Beyşehir’de bulunan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile Beyşehir Öğretmen Evi toplantı salonunda İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin ve Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünün diğer birimlerinin geçtiğimiz aylarda suçla mücadele ve suç oluşmadan suç ve suçluya karşı vatandaşları bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları hakkında katılımcılara sunumla bilgi verildi. Suç önleme konusunda kurumlar arası işbirliğinin geliştirilmesi ve koordinasyonun arttırılması ile ilgili kararların alındığı toplantıda, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri güvenlik konusunda isteklerini dile getirdiler.

Toplantıda konuşan Kaymakam Özdemir, "Beyşehir'de sağlanan huzurun vatandaşımızın yardım ve desteği olmadan yapmamız mümkün değildir. Dolayısıyla Beyşehir'de sağlanan bu huzur ortamının oluşmasında sivil toplum kuruluşları, kamu kuruluşlarına, Beyşehir halkına ve yerel basına teşekkürlerimizi  sunuyoruz" dedi.

Toplantıya katılan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları suçla mücadele ve güvenli bir kent yaşamının oluşması için Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini açıkladılar.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’in, Güvenliği, Masaya, Yatırıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı