Haber Detayı
21 Eylül 2017 - Perşembe 12:43 Bu haber 5035 kez okundu
 
Beyşehir’in Parklarında Sonbahar Mesaisi
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde bulunan yeşil alan, park ve bahçelerde yürütülen sonbahar mesaisi devam ediyor.
Yaşam Haberi
Beyşehir’in Parklarında Sonbahar Mesaisi

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, geride kalan yaz mevsiminin ardından gelen sonbahar mevsimi ile birlikte ilçe genelinde bulunan yeşil alan, park ve bahçeler ile farklı noktalarda değişik faaliyetler yürütüldüğü belirtildi.

         Açıklamada, ekipler tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili şu ayrıntılara yer verildi: “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, Belediyemizin diğer birimlerinde olduğu gibi  vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için gerek ilçe merkezinde, gerekse dış mahallelerimizde güz döneminde de çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

         Bu kapsamda,  büyük bölümü TYP bünyesinde  kurumumuzda istihdam edilen kadın ve erkek personelimizden oluşan ekiplerimiz tarafından ilçemiz merkezindeki park ve yeşil alanlarda kamelya ve park temizliği, çim kesimi, orta refüj ve cami bahçelerinde, yabani ot, çim kesme, yol kenarlarında ve ağaç diplerinde çapa ile farklı noktalarda mıntıka temizliği gibi faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Bunların yanısıra, ilçe merkezindeki iki farklı parkta otomatik sulama sistemi altyapı çalışması yapılırken,  kentin her alanında çalışma noktasında el değmeyen yer bırakılmamaya özen gösterilmektedir. Güz dönemindeki ekiplerimizin bu yoğun mesai temposu, durmadan devam edecek ve belirli bir plan dahilinde, ilçemizin en ücra köşesindeki noktalarında da sürdürülecektir.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’in, Parklarında, Sonbahar, Mesaisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı