Haber Detayı
12 Temmuz 2024 - Cuma 20:30 Bu haber 84340 kez okundu
 
Beyşehir Protokolü Hasat Yapan Çiftçileri Ziyaret Etti
BEYŞEHİR - Beyşehir'de Hasat dönemi dolayısıyla ilçe protokolü eşliğinde tarlalarındaki ekinleri hasat eden çiftçiler ziyaret edildi.
Ekonomi Haberi
Beyşehir Protokolü Hasat Yapan Çiftçileri Ziyaret Etti

BEYŞEHİR - Beyşehir'de Hasat dönemi dolayısıyla ilçe protokolü eşliğinde tarlalarındaki ekinleri hasat eden çiftçiler ziyaret edildi. 

Program kapsamında, hasat yapan çiftçilerle bir araya gelerek sorunları dinlenerek görüş ve istekleri dinlenildi. Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, yaptığı konuşmada, tarımın bölge ekonomisi için önemine değinerek çiftçilerin her zaman destekçisi olacaklarını vurguladı.

Belediye Başkanı Adil Bayındır ise, tarımın Beyşehir için ve ülkemiz için önemine değinerek yaptığı konuşmada; "Çiftçilerimiz, Beyşehir'in ve ülke ekonomimizin bel kemiğidir. Bizler, belediye olarak her zaman üreticilerimizin yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Öncelikle, tarım arazilerinin verimliliğini artırmak için çeşitli projeler üzerinde çalışıyoruz ve çiftçilerimizin daha verimli ve sürdürülebilir bir üretim yapmasını hedefliyoruz.

Devletimizin de sunduğu teşvik ve hibeleri en iyi şekilde değerlendirerek çiftçilerimizin yükünü hafifletmeye çalışacağız. Tüm bu çalışmalarla birlikte, Beyşehir tarımını daha ileriye taşıyacak ve çiftçilerimizin refahını artıracağız" dedi.

Program sırasında yetkililer, Gökçimen Mahallesi'nde faaliyet gösteren çiftçilerin ekin ve hasat çalışmalarını da incelediler. Çiftçiler, ziyaretlerinden dolayı yetkililere teşekkür ederek, üretim sürecinde yaşadıkları zorluklar ve taleplerini dile getirdiler. Programın sonunda toplu fotoğraf çekimi yapılarak ziyaret sona erdi.

Programa, Beyşehir İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal,Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı, Beyşehir İlçe Emniyet Müdür Vekili Hannan Demir, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Muhsin Başkaya, Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Özver ve Gökçimen Mahallesi Muhtarı Mustafa Dertli katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Protokolü, Hasat, Yapan, Çiftçileri, Ziyaret, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı