Haber Detayı
13 Mart 2020 - Cuma 18:36 Bu haber 4016 kez okundu
 
Beyşehir Sanayi ve Ticaret Odasından açıklama
BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, yaptığı açıklamada haksız fiyat artışı yapan üyelerini uyardı.
Güncel Haberi
Beyşehir Sanayi ve Ticaret Odasından açıklama

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, ortaya çıkan yeni tip Koronavirus (Covid-19) isimli hastalık sonrasında, bazı işletmelerin söz konusu durumdan istifade ederek ticari ürünlerde haksız fiyat artışı gerçekleştirdiği hakkında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine şikayetler ulaştığını söyledi.

Başkan Akbıyık: “Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak, çalışma alanlarımızda ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı Oda olarak  disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı hatırlatır, bu haksızlıkları yapan firmaların kanun ve mevzuat çerçevesinde gerekli mercilere bildirileceğini ve hak ettikleri cezaların da uygulanacağını bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız. Bize verilen yasal haklar çerçevesinde halkımızın ve üyelerimizin haklarını sonuna kadar koruyacağız” dedi.  

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Sanayi, ve, Ticaret, Odasından, açıklama,
Yorumlar
Haber Yazılımı