Haber Detayı
14 Şubat 2020 - Cuma 17:28 Bu haber 3960 kez okundu
 
Beyşehir sanayisinde temizlik mesaisi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Beyşehir Sanayi Sitesi’nde temizlik çalışması yaptılar.
Yaşam Haberi
Beyşehir sanayisinde temizlik mesaisi

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Beyşehir Sanayi Sitesi’nde temizlik çalışması yaptılar.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın talimatıyla temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Hamidiye mahallesinde bulunan Beyşehir Sanayi Sitesi'nde iş makineleri ve çevre temizlik personelinin katılımıyla yoğun bir temizlik ve bakım çalışması yaptı.

Fen İşleri Müdürlüğü'nün desteği ile yapılan temizlikte, bölgede çöp dağları haline gelmiş moloz yığınları kepçe ile kamyonlara yüklenerek sebep oldukları görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı. Sokaklar süpürüldü, dükkân önlerinde bulunan hurda araçlar kaldırıldı. Beyşehir Belediyesi personelinin özenli çalışması sonucunda, sanayi sitesi baştan sona esnafın istediği görünüme kavuştu.

Sanayi esnafından teşekkür

Beyşehir Belediyesi ekiplerince Sanayi sitesinde yapılan temizlik çalışmaları, esnaflardan tam not aldı.

Yapılan çalışmalar hakkında memnuniyetlerini dile getiren sanayi esnaflarından Ali Badem, “2–3 yıldır sanayide çalışıyorum. Önceden sanayi kirliydi. Yapılan çalışmalarla sanayimiz daha temiz olmaya başladı. Çevre daha düzenli olmaya başladı. Şuan memnunuz yani çalışmalardan faaliyetlerden, daha temiz ve daha düzenli ortam oldu. Sanayi eskiden aşırı pisti, nerden baksan çöpler alınmıyordu. Adil Başkan geleli daha temiz, daha düzenli bir çevre oldu, her şeyimiz daha düzenli oldu.”

Öte yandan yapılan temizlik çalışmaları için Belediyeye teşekkür eden esnaf Hasan Doğan şunları söyledi, “1995’den beri sanayi esnaflarındanız. Şimdiye kadar böyle bir temizlik görmedik. Yalnız Adil Başkanı biliyoruz. Gece gündüz uyumayan bir abimiz, değerli bir başkanımız. Takdir ediyoruz, şimdiye kadar görmemiş olduğumuz temizliği, bu dönemlerde görüyoruz. Zaten biliyorduk geldiğinde bu temizliklerin yapılmasını, kendisine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, sanayisinde, temizlik, mesaisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı