Haber Detayı
25 Şubat 2017 - Cumartesi 11:37 Bu haber 6236 kez okundu
 
Beyşehir Ticaret Odası’ndan Destek Eğitimi
BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret Odası tarafından üyelerine yönelik “Hibeler ve Destekler” konulu eğitim semineri düzenlendi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir Ticaret Odası’ndan Destek Eğitimi

BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret Odası toplantı salonundan düzenlenen eğitim seminerine, oda yönetimi, meclis ve ticaret odası üyeleri iştirak etti.

Program öncesi konuşan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül, Beyşehir Ticaret Odası olarak akreditasyon faaliyetleri kapsamında düzenlediğimiz eğitim çalışmalarının ilki olan Hibeler ve destekler konulu eğitime katılanlara teşekkür etti.


Gül: “Eğitim kapsamında yatırım teşvik sistemi, Kosgeb, Tübitak, ekonomi bakanlığı, gıda tarım hayvancılık bakanlığı, vb. destek sağlayan kurum ve kuruluşların programları hakkında bilgi verileek. Bölgemizin hibe ve desteklerden faydalanma oranını artırmak, bölgemiz işletmelerinin ekonomik kalkınmasını sağlamak açısından eğitimlerin önemli olduğunu düşünüyor bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder devam edecek olan eğitim çalışmalarını izleyip katılmalarını istirham derim” dedi.


        Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri (ABİGEM) eğitmeni Mukaddes Erel, hibeler ve destekler konusunda bilgi verdi. Erel; destek ve hibelere mutlaka kurum ve kuruluşlara müracaat edilmesi gerektiğini belirtti. Devletin ve kurumların istihdama yönelik çok değişik destekleri olduğunu bunlardan yararlanılması gerektiğini belirtti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Ticaret, Odası’ndan, Destek, Eğitimi,
Yorumlar
Haber Yazılımı