Haber Detayı
20 Ocak 2022 - Perşembe 10:05 Bu haber 4929 kez okundu
 
Beyşehir Üzümlüspor erteleme maçında Hadimspor’a 2-0 yenildi
BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nun flaş takımı Beyşehir ilçe temsilcisi Üzümlüspor, Konya’da oynanan erteleme maçında Hadimspor’a 2-0’lık skorla mağlup olarak ligdeki ilk yenilgiyle tanıştı.
Spor Haberi
Beyşehir Üzümlüspor erteleme maçında Hadimspor’a 2-0 yenildi

Yeşil sahaların flaş takımı Beyşehir Üzümlüspor erteleme maçında Hadimspor’a 2-0 yenilerek ligdeki ilk mağlubiyetle tanıştı…

ÜZÜMLÜSPOR’A NAZAR DEĞDİ!

Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nun flaş takımı Beyşehir ilçe temsilcisi Üzümlüspor, Konya’da oynanan erteleme maçında Hadimspor’a 2-0’lık skorla mağlup olarak ligdeki ilk yenilgiyle tanıştı.

Konya’da sürpriz bir galibiyet elde eden rakip Hadimspor ise kazandığı üç puanla sıralamada puanını 13’e yükselterek Üzümlüspor ve Beyşehir Belediyespor’un gerisinde zirveye ortak oldu.

Hafta sonu Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda oynanması gerekirken, hakem triosunun sahanın zeminini futbol oynamaya elverişli görmemesi üzerine iptal ettiği karşılaşma, Konya’da oynandı.

İlk devrenin son müsabakası olan erteleme maçında Üzümlüspor ilk devresi 0-0 sona eren mücadelede rakip oyuncu Tahir Bıyıklı’nın ikinci yarıdaki 2 golüne mani olamayınca sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Ligde ilk yarının son maçına kadar oynadığı tüm maçları kazanarak puan kaybı yaşamayan Üzümlüspor’da futbolcular 90 dakikalık mücadelenin tamamlanmasının ardından sahadan üzgün ayrıldı.

CENTİLMENLİK ÖN PLANDAYDI!

Müsabaka esnası ve sonrasında her iki tarafın ortaya koyduğu centilmenlik ise takdir topladı.

Müsabakada tribünlerde yer alan iki tarafın seyircisi de birbirlerine karşılaşma sonrasında sevgi gösterisinde bulundu.

Bazı as oyuncularından yoksun olarak çıktığı Hadimspor karşısında mağlubiyet yaşayan Beyşehir Üzümlüspor 3 puan kaybına rağmen ilk devreyi 15 puanla ve averajla en yakın takipçisi olan Beyşehir Belediyespor’un önünde lider olarak tamamladı.

BAŞKAN ALİ ECE, HEM OYUNCULARINI HEM DE RAKİP TAKIMI KUTLADI

Üzümlüspor Kulübü Başkanı Ali Ece, müsabakanın ardından yaptığı açıklamada, zorlu şartlara rağmen sahada mücadeleci bir oyun sergileyen takım oyuncularını tebrik etti.

Ece, “Zorlu şartlara rağmen aslanlar gibi mücadele eden yiğitlerimizi kutlar, Hadimspor Kulübü’nü aldıkları galibiyetten ötürü tebrik ederim.”diye başladığı sözlerini şu cümlelerle tamamladı:

“Sezonun ilk yarısını lider tamamladık. İkinci devreye daha çok motive olup yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Üzümlüspor’umuzun cefakar, fedakar taraftarı hepiniz iyi ki varsınız.”

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Üzümlüspor, erteleme, maçında, Hadimspor’a, 2-0, yenildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı