Haber Detayı
13 Kasım 2022 - Pazar 20:25 Bu haber 7560 kez okundu
 
Beyşehir Üzümlüspor Gol Oldu Yağdı
BEYŞEHİR - Beyşehir Üzümlüspor bu hafta evinde ağırladığı Cihanbeyli Belediyespor’a gol oldu yağdı 11-2
Spor Haberi
Beyşehir Üzümlüspor Gol Oldu Yağdı

BEYŞEHİR - Beyşehir Üzümlüspor bu hafta evinde ağırladığı Cihanbeyli Belediyespor’a gol oldu yağdı 11-2

Ligde şampiyonluk hedefleyen Beyşehir Üzümlüspor bu hafta evinde oynadığı Cihanbeyli Belediyespor’a acımadı. Her hafta olduğu gibi 12. Adam seyirci desteğini arkasına alan Üzümlüspor’un bu hafta Beyşehirli yöneticilerde şeref tribününde yalnız bırakmadı.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ve siyasi parti temsilcilerinin de yer aldığı şeref tribünü bol gollü bir maç izlediler.

Başlama vuruşuyla başlayan müsabakada baştan sona üstün oynayan taraf Beyşehir Üzümlüspor oldu. Maçın hemen başında 2-3 pozisyonu değerlendiremeyen Üzümlüspor 10. Dakikada Fatih Arıkanla bulduğu golle perdeyi araladı. 14. Dakikada Orhan Er durumu 2-0’a getiren golü kaydetti.

Cihanbeyli Belediyespor duran toptan bulduğu golle skoru 2-1’e getirdi. Bu golden sonra Sahneye Metehan Vurucu çıktı. Vurucu 21-38 ve 45. Dakikalarda attığı gollerle hat trick yaparak ilk yarı sonucunu belirledi. Beyşehir Üzümlüspor 5 - Cihanbeyli Belediyespor 1

İkinci yarıyada hızlı başlayan temsilcimiz, 50. Dakikada rakip takımın bir atağında ceza sahası içinde defans oyuncusunun eline çarpması sonucu Cihanbeyli Belediyespor penaltı kazandı ve atışı gole çeviren oyuncu skoru 5-2’ya getirdi.

Bu golden sonra Beyşehir Üzümlüsporlu oyuncular daha hırslı oynamaya başladı. Golün santrasının alınmasıyla birlikte ilk yapılan atakta 52. Dakikada Gökhan Demircan 6-2’ye taşıdı. 54 dakikada ise Gökhan Demircan yeniden sahneye çıkarak kalecinin öne olmasını değerlendirdi ve yaklaşık 35 metreden güzel bir golle skoru 7-2’ye getirdi.

Üzümlüspor’un bir başka gol silahı Orhan Er, 55 ve 65 dakikalarda takımını 9-2 ye taşıdı. Üzümlüsporlu futbolcular bu skorlada yetinmeyerek 67 dakikada Bilal Özdede ve 81. Dakikada Gürbüz Altaş’ın attığı gollerle maçın sonucunu belirlediler Beyşehir Üzümlüspor 11 – Cihanbeyli Belediyespor 2

Maç sonrası görüşünü aldığımız Kulüp Başkanı Ali Ece: Güzel bir maç oldu, galibiyet bekliyordum ancak skor biraz sürpriz oldu dedi. 

Üzümlüspor bu galibiyetin ardından puanını 10'a yükselterek 3. sıraya yükseldi.

Haftanın diğer maçlarında ise şu sonuçlar alındı.

Huğluspor - Ülkümspor   2-1

Erges Spor - Ömerhanlıspor  0-3

Akören Kültürspor - Akşehirspor  1-1

Ilgın Belediyespor - Kadınhanı Belediyespor  2-1

Havzanspor - Karapınar Belediyespor  2-0

Kulu haftayı maçyapmadan geçirdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Üzümlüspor, Gol, Oldu, Yağdı,
Yorumlar
Haber Yazılımı