Haber Detayı
25 Nisan 2022 - Pazartesi 11:11 Bu haber 5888 kez okundu
 
Beyşehir Üzümlüspor Süper Amatör Gruba Yükseldi
BEYŞEHİR - Beyşehir temsilcisi, play-off grubundaki ikinci müsabakasında rakibi Yeniceoba’yı 3-0’lık sonuçla mağlup ederek bir maç kala üst lige yükseldi.
Spor Haberi
Beyşehir Üzümlüspor Süper Amatör Gruba Yükseldi

BEYŞEHİR - Beyşehir temsilcisi, play-off grubundaki ikinci müsabakasında rakibi Yeniceoba’yı 3-0’lık sonuçla mağlup ederek bir maç kala üst lige yükseldi.

Play Off A Grubu’nda bir üst kümeye çıkabilme mücadelesi veren yeşil-beyazlılar, Konya’da oynadıkları ikinci müsabakada rakipleri olan Yeniceoba Gençliği’ni 3-0’lık farklı skorla mağlup edip Süper Gruba yükselmeyi garantiledi.

Dumlupınar Sahası’nda oynanan ve çok sayıda Üzümlü Mahallesi’nden giden takımlarına gönül veren taraftarlarının da desteğiyle karşılaşmaya çıkan yeşil beyazlılar, 90 dakikalık mücadele boyunca rakibine karşı üstün bir oyun sergiledi.

GOLLER METEHAN (2) VE BERKAY'DAN GELDİ...

10.dakikada Metehan Vurucu’nun attığı golle 1-0 öne geçen Üzümlüspor, ikinci yarıda ise 60.dakikada Berkay Tülek ve 78.dakikada da yine ilk golün sahibi Metehan Vurucu’nun attığı golle 3 farklı skoru yakaladı.

Karşılaşma bu sonuçla Üzümlüspor’un 3-0’lık galibiyetiyle son buldu.

Play off grubunun ilk maçında Ereğli Yeşilyurt’u mağlup eden yeşil-beyazlılar, Yeniceoba karşısında aldığı galibiyetle puanını 6’ya yükseltti ve gruptaki son müsabaka öncesinde Süper Amatör Küme’ye yükselmeyi garantiledi.

ÜZÜMLÜSPOR'DAN SONRA ÜLKÜMSPOR DA SÜPER GRUBA YÜKSELDİ

A Grubu’nda Üzümlüspor’la birlikte Süper Gruba yükselmeyi garantileyen ikinci takım da Ülkümspor oldu.

Ereğli Yeşilyurtspor’u 1-0’lık skorla mağlup eden Ülkümspor da puanını 6’ya yükselterek Üzümlü ile birlikte hedefine ulaşan ikinci amatör futbol takımı oldu.

Play off grubunun son maçında grubun lideri olan Üzümlüspor ile averajla ikinci sıradaki Ülkümspor karşı karşıya gelecek.

ŞAMPİYON TAKIM SON MAÇTA BELLİ OLACAK

Bu maçın sonucu play off A Grubu’nun şampiyon takımını belirleyecek.

Yeşil-beyazlı camiada play off grup müsabakalarının tamamlanmasına 1 maç kala Süper Gruba yükselmenin garantilenmesi büyük bir coşku yaşanmasına neden oldu.

SÜPER GRUP SEVİNCİ

Üzümlüsporlu futbolcular Süper Grup sevincini taraftarları, yöneticiler ve teknik ekiple birlikte paylaştı.

Futbolcular, müsabakanın bitiş düdüğünün çalmasının ardından Kulüp Başkanı Ali Ece ile antrenör Ömür Hasan Yücesu’yu aralarına alıp havaya atarak zorlu hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Üzümlüspor, Süper, Amatör, Gruba, Yükseldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı