Haber Detayı
21 Kasım 2015 - Cumartesi 13:32 Bu haber 5853 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi'nden Emlak Vergisi Uyarısı
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, 2015 yılı Emlak Vergisi ikinci taksit ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor.
Ekonomi Haberi
Beyşehir Belediyesi'nden Emlak Vergisi Uyarısı

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Emlak Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Beyşehir'de, emlak vergisi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemeleri için emlak vergisi ikinci taksitlerini son ödeme tarih olan 30 Kasım'a kadar ödemeleri gerektiği hatırlatıldı.
        Açıklamada, emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinin tahsilat noktalarına nakit ödeme ya da kredi kartı ile yapılabileceği gibi e-belediye sisteminden online olarak veya Belediye'nin posta çeki hesabına yatırılarak da yapılabileceği belirtilerek, şöyle denildi: "Beyşehir Belediyesi olarak 2015 yılı emlak vergilerinin 2. taksitlerinin tahsilatları devam etmektedir. 30 Kasım günü mesai bitimine kadar tahsilat işlemleri sürecektir. Mükelleflerimizin muhtemel yaşanabilecek yoğunluktan dolayı sıkıntı yaşamaması ya da cezalı duruma düşmemeleri için, ödemelerini son güne bırakmamaları menfaatleri icabıdır.
        Vatandaşlarımız, ödemelerini Belediyemiz merkez binasında bulunan belediye tahsilat gişelerinde ya da ilçemize bağlı dış mahalleler olan Yenidoğan, Doğanbey, Üzümlü, Yeşildağ ve Huğlu'daki tahsilat merkezlerimize de 08.00-17.00 saatleri arasında yapabileceklerdir." 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, ilçesinde, 2015, yılı, Emlak, Vergisi, ikinci, taksit, öde
Yorumlar
Haber Yazılımı