Haber Detayı
05 Ocak 2015 - Pazartesi 11:43 Bu haber 5050 kez okundu
 
Martı Galibiyetle Başladı
Beyşehir- Beyşehir Belediyespor İkinci devrenin ilk maçında yeni transfer İsmail'e galibiyete ulaştı.
Spor Haberi
Martı Galibiyetle Başladı

Konya Amatör Küme Süper Grupta mücadele eden temsilcimiz Beyşehir Belediyespor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında Kadınhanı Belediyespor’u konuk etti. Yaptığı yeni transferlerle Kadınhanı Belediyespor’u karşısına çıkan Beyşehir Belediyespor karşılaşmanın ikinci yarısında bulduğu 2 golle karşılaşmadan 2-1'lik galibiyet ile ayrılmasını bildi. Elde ettiği üç puan ile ikinci devreye umutlu başlayan temsilcimiz maçın ardından büyük sevinç yaşadı.

Karşılaşmaya her iki takım da üç puan parolası ile başladı. Taraftarının desteği ile maça mutlak üç puan parolası ile giren Beyşehir Belediyespor ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye etkili hücumlar geliştirdi. Karşılaşmanın ilk on beş dakikası karşılıklı ataklarla geçerken, ilerleyen bölümlere doğru konuk ekip Kadınhanı Belediyespor’u kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Beyşehir Belediyespor’un ilkyarının son dakikalarında iki topu direkten dönse de top fileler buluşmadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci devresi Beyşehir Belediyespor’un vuruşuyla başladı. Galibiyet parolasıyla etkili olmaya çalışan Beyşehir Belediyespor ikinci yarının başında istediği golü Oğuzhan’ın ayağından buldu. Golün ardından Kadınhanı Belediyespor beraberlik için baskısını artırdı. Beyşehir Belediyespor kalesini abluka altına alan futbolcular defansın hatasıyla beraberliği yakaladı.

Beyşehir Belediyespor golün ardından galibiyet için kontrataklarla Kadınhanı Belediyespor kalesine yüklenmeye başladı. Beyşehir Belediyespor’un galibiyet golü yeni transfer İsmail’in ayağından geldi. İsmail’in ayağından gelen gol aynı zamanda skoruda belirledi. Beyşehir Belediyespor 2- 1 Kadınhanı Belediyespor

Beyşehir Belediyespor galibiyet ile puanını 15 yaparak ikinci devreye umutlu başlamış oldu. Beyşehir Belediyesporlu futbolcular karşılaşmanın ardından galibiyetin sevincini taraftarlar ile yaşarken, Teknik Direktör Adem Yağcıoğlu “ Belki de bu sezon oynadığımız en önemli ve kritik maçtı. Rakibimiz puan sıralamasında hemen arkamızda arkamızda yer alıyor. Aldığımız bu galibiyet bize 6 puan kazandırdı. Oyuncularımızı göstermiş olduğu mücadeleden ötürü teşekkür ediyorum. Bu galibiyet ile birlikte ikinci devre üst sıralara tırmanacağız. Bu bir başlangıçtır. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beyşehir, Beyşehir, Belediyespor, İkinci, devrenin, ilk, maçında, yeni, transfer
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Martı Galibiyetle Başladı
Martı Galibiyetle Başladı
Martı Galibiyetle Başladı
Martı Galibiyetle Başladı
Yorumlar
Haber Yazılımı