Haber Detayı
20 Mart 2018 - Salı 08:20 Bu haber 16695 kez okundu
 
Beyşehirli Karar Verecek
BEYŞEHİR - TBMM Tarım,Orman ve Su İşleri Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Yeni devlet hastanesinin hizmete girmesinin ardından eski hastane binası ile ilgili olarak, açıklamada bulundu.
Güncel Haberi
Beyşehirli Karar Verecek

     BEYŞEHİR - TBMM Tarım,Orman ve Su İşleri Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir ilçesinde, yeni devlet hastanesinin hizmete girmesinin ardından nasıl değerlendirileceği ilçede merak konusu olan eski hastane binası ile ilgili olarak, “Bu konuda biz milletvekilleri ve siyasiler olarak, Beyşehir’in görüşü önemli. Beyşehir ne yönde bir görüş ortaya koyarsa biz o konuda çalışmaya hazırız” dedi.

          Babaoğlu, Beyşehir’de gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeni Mahalle’de bulunan ve uzun yıllardır ilçeye hizmet eden Yeni Mahalle’deki eski devlet hastane binasının, Esentepe Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasına taşınmasının ardından bundan sonraki süreçte nasıl değerlendirileceği ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili olduğu dönemin başından bugüne kadar Beyşehir’de ortak aklı çalıştırdıklarının altını çizen Babaoğlu, şunları kaydetti: “Ve bu ortak akıl neticesinde Beyşehir’imizde proje veya projeler ortaya çıkmıştır. Biz de bu projeleri yerelle birlikte gerçekleştirmişizdir. Başarı da buradan gelmektedir ve bundan sonra da böyle olacaktır. Benim bu konuda önerim; bu konuyu Beyşehir bir istişare etsin. En uygun şekilde eski hastane binamızı nasıl değerlendirmemiz gerekiyorsa ortak bir proje geliştirilirse bizim bu projeye de katkımız gerekiyorsa, her şeyi yapmaya hazırız gerek Ankara’dan, gerek Konya’dan.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehirli, Karar, Verecek,
Yorumlar
Haber Yazılımı