Haber Detayı
10 Mayıs 2022 - Salı 10:38 Bu haber 5075 kez okundu
 
Beyşehirli Sporcular Off-Road'da Rakipsiz!
Osmaniye’de düzenlenen Akdeniz-Off-Road Kupası 1.ayak yarışlarında Beyşehirli sporcular S-2 ve S-3 kategorilerinde birinci oldu.
Spor Haberi
Beyşehirli Sporcular Off-Road'da Rakipsiz!

Osmaniye’de düzenlenen Akdeniz-Off-Road Kupası 1.ayak yarışlarında Beyşehirli sporcular S-2 ve S-3 kategorilerinde birinci oldu.

Genel klasmanda da aynı isimler Beyşehir’e 1 ikincilik, 1 üçüncülük derecesi kazandırdı.

İlk ayağı Osmaniye’nin Kadirli ilçesi olan 2022 Türkiye Akdeniz Off-Road Şampiyonası’na Beyşehir Belediyesi Off-Road Kulübü adına katılan Haceli Şam-Ebubekir Uysal ikilisi S-2, Mustafa Gül ve Serhat Dursun Akdemir ikilisi de S-3 klasmanında birinci oldu.

Mustafa Gül ve Serhat Dursun Akdemir ikilisi yarışlardaki başarılı performansıyla genel klasmanda da ikincilik derecesi elde ederken, Haceli Şam ve Ebubekir Uysal ikilisi ise genel klasmanda üçüncü oldu.

Yarışmaya Beyşehir’den toplam 3 araç katılırken Caner Bal ve Ramazan Karaçelik ikilisi araçlarının arıza yapmasından dolayı yarışı tamamlayamadı. Beyşehirli pilotlar Beyşehir’e toplamda 8 madalya ile dönüş yaptı.

GAZETECİLİK BÖLÜMÜ OKURKEN ÖLDÜRÜLEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ AZRA ANISINA...

Antalya’da gazetecilik bölümü okurken öldürülen üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’nun anısına düzenlenen Akdeniz OffRoad Kupası 1. Ayak yarışları Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Kadirli Belediyesi ve Kadirli OffRoad Kulübü iş birliğiyle Topraktepe köyünde özel olarak oluşturulan pistte gerçekleşti.

Yarışlara S1, S2, S3 ve S4 klasmanında 17 ilden 23 araç katıldı. Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve Azra Gülendam Haytaoğlu’nun annesi Mezide ile babası Mustafa Haytaoğlu tarafından başlatılan yarışlarda sporcular yaklaşık 5 kilometreden oluşan 4 turluk etapta çamur, rampa, çukur ve virajlı yollarda kıyasıya mücadele etti.

Kupa ve madalya töreninden önce konuşan Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, "Geleneksel olarak düzenlediğimiz offroad yarışına vatandaşlarımızın ilgisi memnuniyet verici oldu. Azra Gülendam Haytaoğlu kızımızın anısına düzenlenen bu yılki yarışlarda kıyasıya mücadeleler oldu. TOSFED ve Kadirli OffRoad Kulübüne böyle güzel bir organizasyonu Kadirli’mizde düzenledikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehirli, Sporcular, Off-Road'da, Rakipsiz!,
Yorumlar
Haber Yazılımı