Haber Detayı
21 Şubat 2016 - Pazar 20:18 Bu haber 4853 kez okundu
 
Beyşehirli Millilerden İki Derece
BEYŞEHİR - Antalya’da sona eren 4. Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nda mücadele veren Beyşehirli milli sporcular 1 ikincilik, 1 üçüncülük derecesi elde etti.
Spor Haberi
Beyşehirli Millilerden İki Derece

BEYŞEHİR - 35 ülkeden 750 sporcunun katıldığı şampiyonada madalya şansı arayan Beyşehirli milli tekvandoculardan 87 kilo büyükler kategorisinde mücadele eden Muhammet Talha Sarı, tüm müsabakalarını kazanarak finale kadar yükseldi. Sarı, finalde rakibine şanssız bir şekilde yenilerek Türkiye’ye ikincilik derecesi kazandırdı.
       62 kilo büyük bayanlarda kürsüye çıkabilmek için ter döken Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs da ülkesine üçüncülük derecesi kazandırmayı başardı.
       Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Nafiz Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonada Beyşehir’den iki sporcunun madalya şansı aradığını belirterek, “Her iki sporcumuz da geçmişteki başarılarıyla kendilerini kanıtlamış sporcularımızdı. Kulüpler Şampiyonasında da ülkemizi ikincilik ve üçüncülük derecesi kazandırdıkları için kendilerini kutluyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Antalya’da, sona, eren, 4, Avrupa, Kulüpler, Tekvando, Şampiyonası’n
Yorumlar
Haber Yazılımı