Haber Detayı
10 Aralık 2010 - Cuma 00:28 Bu haber 3383 kez okundu
 
Beysu, ulusal marka olmayı yolunda
Arşiv Haberi
Beysu, ulusal marka olmayı yolunda

       BEYŞEHİR-Beyşehir’e bağlı Doğanbey beldesinde kurulu bulunan ve Kamer Holding bünyesinde faaliyet gösteren Beysu’nun son üç yıl içerisinde yüzde 27’lik büyüme rakamına ulaştığı bildirildi.             Beysu Genel Müdürü Tuğbay Argaç, yaptığı açıklamada, 2011 yılında ulusal marka olmak için hazırlık yaptıklarını bildirdi.             2010 yılında üretim ve satış kapasitesi olarak yüzde 100 büyüme örgördüklerini kaydeden Argaç, “Kadroda yapılan profesyonelleşme atılımları sonucunda kurumsal yapısını güçlendiren Beysu, bayı yapısında da iyileştirmeler yaparak hem güçlendi, hem de ülke genelinde yayılımını artırdı.”dedi.             Argaç, şu bilgileri verdi:             “Beysu A.Ş., Beyşehir ilçesine bağlı Doğanbey beldesinde bulunan, kaynağını Karacadağ zirvesinden çıkan doğal kaynaklardan alan, Türkiye’nin en eski ve içimi en rahat suları arasında yer alıyor. Doğanbey Belediyesi tarafından 1975 yılında işletmeye açılan ve Türkiye’nin en eski sularından biri olan Beysu, Bereket Memba suyu adıyla işletilirken 1998 yılında Kamer Holding bünyesine geçerek Beysu adını aldı. 1998 yılından beri istikrarlı büyümesini devam ettiren Beysu, özellikle sektörel olarak aşama kaydedilen son üç yılda asıl büyümesini gerçekleştirmiştir. Üç yılda yaklaşık yüzde 27 büyüme gerçekleştiren Beysu, Konya’nın bilinen markalarından biri olma yolunda önemli adımlar attı. Bu hedefler doğrultusunda makine parkuruna yatırım yaparak üretim kapasitesini üç kat artıracağız. Satış hedefi için de gerekli bayi ağını oluşturduk ve yeni pazarlara açılarak, mevcut pazarlarda daha güçlü iş ortaklıkları kurarak bu hedefe ulaşacağız. Yine 2011 yılı hedefinde ulusal bir marka olmak için gerekli yatırımların altyapısını da hazırlamış bulunmaktayız.”             Sektörel olarak en büyük sıkıntılarının mevzuatların gerektirdiği tüm şartlara uygun olarak üretim yapmayan bazı firmaların piyasalarda hem fiyat istikrarını bozmaları, hem de damak tadı anlamında doğal kaynak sularına olumsuz referans olmalarını gösteren Argaç, işletmelerinin yasal mevzuatların gerektirdiği tüm şartlara haiz olduğunu, sularıyla ilgili olarak sıklıkla Sağlık Müdürlüğü nezdinde tahlillerini yaptırıp kaliteleriyle ilgili raporları güncel tuttuklarını kaydetti.             Sektörün gerektirdiği tüm kalite belgelerine sahip olduklarını anlatan Argaç, insanların fiyat aldatmacalarına kanmamalarını, uzmanlar tarafından tavsiye edilen doğal kaynak sularını tercih etmelerini, kışın da en az yaz mevsimi kadar su tüketmelerini istedi. Argaç, bunun insanların kendi sağlıkları açısından da son derece önemli olduğunu kaydetti.             Yüzde 100 Türk sermayesi olan Beysu’nun kalitesinden ve hizmetinden asla ödün vermeden Türk halkına ulaştırmaya devam edeceklerini belirten Argaç, insan sağlığı açısından en önemli besinlerden birisi olan suya yatırımlarının devam edeceğini ve bu değerli kaynağa sahip çıkılması gerektiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: Editör:
Etiketler: beysu, ulusal, marka, olmayı, yolunda
Yorumlar
Haber Yazılımı