Haber Detayı
01 Mayıs 2019 - Çarşamba 15:29 Bu haber 8169 kez okundu
 
Bisikletle Harekete Geçerek Pedal Çevirdiler
DEREBUCAK - Derebucak'da, ilçe protokolü "bisikletle harekete geçiyoruz" projesi çerçevesinde gerçekleştirilen bisiklet turunda kilometrelerce pedal çevirdi.
Sağlık Haberi
Bisikletle Harekete Geçerek Pedal Çevirdiler

DEREBUCAK - Derebucak ilçesinde, ilçe protokolü "bisikletle harekete geçiyoruz" projesi çerçevesinde gerçekleştirilen bisiklet turunda kilometrelerce pedal çevirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı katkılarıyla Derebucak Çok Programlı Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen "bisikletle harekete geçiyoruz" projesi kapsamında, Hükümet Konağı önünden başlayan bisiklet turu Bozlar mevkisinde tamamlandı.

Etkinliğe katılan İlçe Kaymakamı Coşkun Doğan, Belediye Başkanı Ahmet Kısa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Güneş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Sütçü, öğretmenler ve öğrenciler ile vatandaşlar bisikletli yaşama dikkat çekmek için pedal çevirdi.

Proje kapsamında ilçenin coğrafi güzelliklerinin bisiklet turlarıyla keşfedilmesi, öğrencilerin eğitisel, fiziksel ve sosyo-kültürel gelişimlerine katkı sağlanması, hareketsiz yaşamın önüne geçilmesi, zararlı maddelerden gençlerin uzak durmalarının sağlanmasının amaçlandığı belirtildi.

Etkinlik sonunda turun bitiş noktası olan Bozlar mevkisinde katılımcılara yemek ikram edilirken, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Proje çerçevesinde, Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne 14 bisikletin de kazandırıldığı kaydedildi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bisikletle, Harekete, Geçerek, Pedal, Çevirdiler,
Yorumlar
Haber Yazılımı