Haber Detayı
16 Mart 2016 - Çarşamba 11:35 Bu haber 4877 kez okundu
 
BTO'dan Fuara Katılan Üyelerine Ziyaret
IWA Outdoor Nürnberg 2016 Nürnberg, Av Malzemeleri, Outdoor Ürünleri ve Donanımları Fuarı sona erdi.
Ekonomi Haberi
BTO'dan Fuara Katılan Üyelerine Ziyaret

Almanya'nın Nürnberg kentinde 43.'sü yapılan, dünyanın en büyük silah fuarına Türkiye bu yıl 70 firma ile katıldı. Türkiye, Nürnberg Avcılık Atıcılık ve Silah Fuarı'nda (İWA 2016) günümüze kadar en yüksek katılım oranıyla temsil edildi.

120 ülkeden 1450 firmanın iştirak ettiği ve 40 bin uzman ziyaretçinin geldiği fuarı Bavyera İçişleri Bakanı Joachim Herrmann açtı. Açılışa Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül de katıldı.

69 Türk firmasının da katılım sağladığı fuara ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. Katılımcı firma sayısı bakımından Türkiye; Almanya, ABD, İtalya ve Çin’in ardından beşinci sırada yer aldı.

Ateşli silahlar ve aksesuarları, av ve atıcılık malzemeleri, kamp ve dağcılık malzemeleri ve aksesuarları ile tekstil ürünleri, mühimmat ve çeşitleri, hazır giyim, hediyelik eşyalar, avcılık donanımları, güvenlik sistemleri ve optik aletlerin sergilendiği fuar; alanında dünyanın en kapsamlı ve büyük fuarları arasında yer alıyor.

Odamız üyelerinden 16 firma stand açmış olup, bazı firmalarımızın da farklı markalarda üretim yapan firmalarda ürünlerini sergilemişlerdir. Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih GÜL, Yönetim ve Meclis Üyelerinden oluşan heyetle stand açan ve ürünlerini sergileyen firmaları tek tek ziyaret ederek bölgemiz ve ülkemizin tanıtımına yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederek onur belgesi vermiştir.

Bölgemizin silah sektöründe ne kadar iddialı olduğunu ve dünya pazarına açıldığını bizzat yerinde görerek büyük gurur duyduk. Katılan firmalarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca fuar gezisinde birlikte hareket eden Yönetim ve Meclisimi ayrıca katılan üyelerimizle birlik beraberlik göstererek bizleri yalnız bırakmadıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

Ziyarette Odamız adına, Meclis Başkanı Ali Bilir, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Öztulum, Meclis Üyeleri katıldılar. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: IWA, Outdoor, Nürnberg, 2016, Nürnberg, Av, Malzemeleri, Outdoor, Ürünleri, Dona
Yorumlar
Haber Yazılımı