Haber Detayı
30 Nisan 2019 - Salı 16:17 Bu haber 3972 kez okundu
 
Büyükşehir’den İtfaiye Sporları Yarışması
Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından kurumlar arası birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla düzenlenen İtfaiye Sporları Yarışması heyecanlı yarışmalara sahne oldu.
Eğitim-Kültür Haberi
Büyükşehir’den İtfaiye Sporları Yarışması

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın düzenlediği İtfaiye Sporları Yarışması tamamlandı. Yangınla mücadelede arama kurtarma, kurumlar arası birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla düzenlenen yarışmada Konya genelinden 13 takım mücadele etti. Büyükşehir Belediyesi Sancak İtfaiye Merkezinde düzenlenen yarışmaya; Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Selçuk Üniversitesi ve Necmeddin Erbakan Üniversitesi Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümleri, Kozağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İtfaiyecilik Bölümü, Konya Organize Sanayi Müdürlüğü İtfaiyesi ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi ARFF Derneğinden itfaiye takımları katıldı.

Dört farklı etaptan oluşan zorlu parkuru en hızlı şekilde tamamlamak için kıyasıya mücadele edilen ve büyük çekişmelere sahne olan yarışmada, Konya Büyükşehir Belediyesi Sancak İtfaiye Grubu 1 dakika 42 saniye ile birinci oldu. Büyükşehir Belediyesi Selçuklu İtfaiye Grubu 1 dakika 55 saniye ile ikinci olurken, Kozağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İtfaiyecilik Bölümü öğrencileri ise 1 dakika 56 saniye ile üçüncü oldu. İl kez düzenlenen yarışma sonunda dereceye giren takımlara kupa ve ödülleri takdim edildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Büyükşehir’den, İtfaiye, Sporları, Yarışması,
Yorumlar
Haber Yazılımı